tiistaina, kesäkuuta 07, 2011

Vihdoinkin tarkenee

 Kuvat aamulenkiltä 7.6.2011 Kuvat iltalenkiltä 5.6.2011Ainakin näin toisena iltavuoropäivänä on toteen näytetty, että saan paljon enemmän aikaiseksi kotona. Eilen herätys klo 7.10. Ennätin tiskata ja siivota sisällä ja koirahuoneen ennen töihin lähtöä. Tänään herätys 5.50 ilman herätyskelloa tai koiria. Olen värkkäillyt koneella, käyty lenkillä, pesin ja vaihdoin veden konnalandiaan... ja kohta pitäisi valmistautua töihin lähtöön.
Eilen ilmestyi tyyntyneen sään mukana itikat ja mäkäräiset. Töiden jälkeen koirien ulkoilutus oli yhtä tuskaa, niin minulle kuin koirillekkin.
Tänä aamuna tuuli sen verran reippaasti, että lähdimme hetimiten herättyä altaalle lenkille. Ihqu ja Kikka innostuivat uimaan kepin perässä, Wilma ja Unski olivat muuten vaan menossa mukana, uskallusta ei riittänyt sännätä kepin perään rantavettä kauemmaksi.
Kun tulin eilen illalla kotiin koirat olivat erikoisen täpinöissään, ihan kuin ne olisivat helpottuneet etten ole sittenkään niitä jättänyt. Toivottavasti ennättävät tottua aikataulumuutokseen, ens viikolla saavat taas totutella toisenlaiseen rytmiin. Eilinen iltavuoro meni todella nopeasti ja meitä oli mukava porukka töissä.

Huomenna ajattelin pestä mattoja painepesurilla, jos sää on edelleen näin lämmin. Nyt klo 12.03 mittarissa 25,5 varjossa... jee kesä on mitä ilmeisemmin saapunut myös tälle korkeudelle.
Muistakaa juoda paljon... vettä!

Ei kommentteja: