keskiviikkona, lokakuuta 29, 2008

Isojako takana ihan onnellisesti...

Kuva: Kikka kuorsas omassa sängyssä muutama minuutti sitten.

Wilma oli sitä mieltä että minun ja Ihkun on aika herätä ja vinkui kamarin oven takana klo 6.00. Olen viimme aikoina ottanut vain yhden koiran vuorollaan nukkumaan kamariin. On vähän enemmän ittelle tilaa. Kuinka monta kertaa olenkaan herännyt poikittain tai muuten pieneen tilaan ahdettuna sängystä. Koirat ovat aika itsekkäitä .).
Olo on kuin rusinalla eilisen isojaon jälkeen. Noin 2200 lehteä tuli jätettyä postilaatikoihin Iin keskustan ja lähiympäristön alueella.
Eilinen aamu valkeni kauhean jännityksen puitteissa, piti melkein oksentaa. Sanoin itselleni ihan ääneen, että rauhotu .... kele, joo mä olen kauhea noitumaan myös ittelle.
Menin Postin jakelukeskukseen klo 7 aikaan - hyvissä ajoin, että ennätän vähän rauhoittua. Kaikki keikahti nurin, kun lehdet oli jo odottamassa minua katoksen alla. Se oli oikeastaan hyvä, sillä oli alettava hommiin pikku vibrasta huolimatta. Päivä meni ihan hyvin, auto sammui muutaman kerran, koska en osaa vielä käyttää kaasua ja kytkintä oikeassa balanssissa - itse puhun välikaasusta - kun lähtee liikkeelle tai peruuttaa ja siitä pitäisi liikkua johonki päin.

Aamupäivällä kävin Seolla viinerikahvilla ja kaipailen Tuulaa, joka on sairaslomalla. Päivällä kävin ostamassa Kreikkalaisen salaatin (joka sisältää myös ison lämpimän leivän ja maksaa 6 euroa) Pitseriasta ja menin vanhan ystäväni luo syömään. Salaattia oli tosi iso annos - leivästä puhumattakaan ja niin söimme ystävän kanssa yhdessä osan annoksesta - loput söin illalla kun tulin kotiin. Jälkiruuaksi kahvia ja vasta leivottuja muffinseja ja taas jakoon.
Pimeä tulee nyt tosi aikaisin - aurinko laskee jo klo 16 jälkeen ja ilmassa oli pientä tihkua... siis tosi pimeä keli. Päätin käydä kahvilla entisen työkaverin luona, kun huomasin että hän on kotossalla. Oli pakko saada pikku tauko jakoon, koska keli oli mitä oli ja edessä pimeä katuvaloton alue.
Kyllä pimeys vaikutti siihen, että loppujaossa vauhti oli aika onnetonta päivänvalojakoon verrattuna ja niinpä olin kotona vasta vähän ennen yhdeksää ja olin ihan turra.
Koirilla oli pitkä päivä häkissä - Anna tais käydä illalla ihkun kanssa näyttelyharkoissa - ja ne oli ihan hepakassa, kun tulin kotiin. Viimme aikoina Kikassa on huomannut, että se on onnesta sekaisin kun tulen kotiin, eikä vastaanottorituaalista meinaa tulla loppua. On ilmeisesti kotiutunut meille ja tajuaa, että täällä sitä nyt jatkossa elellään.
Kun sain ruokittua koirat ja kissat, nuokuin hetken sohvalla, josta siirryin hyvissä ajoin makkariin.

Nyt pitäisi saada itsensä sen verran notkeaksi, että sais koneajella Lisan. Sillä tursottaa pää ja perä sen verran runsaasti, että on pakko siistiä.
Auringonnous näyttää olevan kaunis, sadekuuroja lupailevat. Tänään on pakko päästä kunnon lenkille, että nämä natisevat jäsenet ja nivelet sais kunnon vireeseen.

Pekka oli Venäjällä, kun yritin soittaa eilen kotiin tultuani - siellä se jännittää onko loisto rusinana... ei ole kuin helkkarin kurainen eilisen ajon jälkeen. Puhelut Venäjän linjassa ovat niin kalliita, että sen puhelin ei ollut päällä - toivottavasti on saanut nukuttua miettimiseltä :).
Nyt valmistautumaan Lisan ja Piksun tuloon - pyysin Piksua tuomaan isot viinerit tullessa... kyllä tämä tästä taas lähtee.
Mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja: