torstaina, lokakuuta 16, 2008

Pitkästä aikaa ja lisää ruskakuvia

Kuva: Kaunis ruskapensas Eelisken ja Eevan pihalla.... en tiedä pensaan nimeä.
Kuva: Koristearonia väriloistossa.
Kuva: Kunnantalon pihalta otettu kuva.
Kuva: Kunnantalon pihalta otettu kuva.
Kuva: kauppilan rannasta kuvattu Illinsaaren rantaa.
Kuva: Kikka laitumella heinän syönnisssä.
Kuva: Wilma käyskentelee laitumella.
Niin se aika menee... Olen ottanut paljon kuvia ruskan väriloistosta ja sen kunniaksi siitä vielä kuvia. Nyt tämän syksyn ruskasta on vain muistot jäljellä.

Meillä ei ole oikeastaan tapahtunut mitään ihmeempää ja toisaalta on... niistä myöhemmin lisää kunhan luonto antaa periksi niistä kirjoittaa :). Pikkusen ottaa jotkin asiat pattiin... mutta tekevälle sattuu... ei kyllä lohduta yhtään.
Päällimmäisenä tällä hetkellä ihan konkreettisesti osittain myllätty piha, maanantaina meidät liitettiin kunnalliseen viemäriverkkoon. Syreenipuskat siirrettiin naapurin ystävällisellä avustuksella kaivuun alta pois pihan keskelle. Siinä hötäkässä katkes maahan kaivettu sähköpiuha josta saatiin koirahuoneeseen sähköä. Tomi on syyslomalla ja sen tehtävä on kaivaa sähköpiuhan päät esille, että päästäisiin korjaamaan piuhaa.
Osittain myllätty piha tietää mullan ja hiekan kulkeutumista koiran tassuissa sisälle ja sehän tietää sateisena päivänä kuraisia tassunjälkiä joka paikassa, hiekka sohvalla ja lattialla. Ei auta kuin laittaa hermot naulaan. Odotan kovasti lunta... sais heti sataa muutaman sentti.
Sain vihdoinki vaihdettua sivuilta värimaailmaa syksyyn sopivaksi ja lisättyä muutama huono ei niin vanha kuva koiruuksista. Olen kuvaamisessa keskittynyt viimme aikoina enemmän luontoon kuin koiriin. Lisan sivut odottaa edelleen päivittämistä - jospa viikonlopun aikana saisin ne tehtyä.
Kikka ja tursake ovat lähentyneet ja tulevat toimeen erinomaisesti. Noitanokinenä on sitä mieltä, ettei Kikkaan ole vielä luottamista.
Olemme käyneet muutaman kerran lenkillä Haukiputaalla. Annalankankaalta kävelty Runtelin laavulle ja takaisin. Aivan ihanaa lenkkimaastoa ja ei tarvi varoa metsästäjiä.
Mutta nyt päivän hommiin... pitää herättää Tomi unikeko.
Aurinkoista syyspäivää!

Ei kommentteja: