tiistaina, huhtikuuta 21, 2009

Kahvikupin äärellä...


Kuvat: Uudella lenkkireitillä maanantaina iltapäivällä.

Heti alkuun, että minä istun kotona koneen äärellä hörppimässä kahvia - ensimmäinen kupillinen kaatui ulkona, kun laitoin autoa lämmitykseen. On tiistai aamu klo 7 ja minun pitäisi olla postin jakelukeskuksen pihalla odottamassa lehtiä... nyt ei tarvi. Tänään lehdestä ilmestyy viimeinen numero ja sen jakaa posti. Minä saan hörppiä kahvini aivan rauhassa kotona.
Tämä lama on huono aika uuden lehden kannalta ja päätoimittaja/omistaja päätti lopettaa lehden. jee, minä ainaki nautin täysillä ettei tarvi enään jakaa lehteä Pekan autolla. Ajattelin jopa olla käymättä lääkärin tarkastuksessa jota tarvitaan ajokorttia varten (ikätodistus) - olis hienoa jos kortti nostettas hyllylle. Minä kyllä pärjäisin ilman ajokorttiaki - Pekka meinas saada "paskahalvauksen" kun ehdotin etten taida hakea lääkärintodistusta.
Niin tuosta työhommasta, ei jää kaipaamaan mitään muuta, kuin että tutustuin mahtaviin persooniin kuvauskeikoilla ja tietenki palkkatulo oli vähän isompi kuin päiväraha. Töitä tuli tehtyä vähän liikaa - ei muuta harmitusta.
Tulosjulkaisussa on menossa kiihkeä vaihe ja tulee sadateltua kennelliitosta tulleita listauksia. Niiden tietokoneet ei näköjään enään osaa järjestää tuloksia järjestyksessä päiväyksen mukaan, jos on sijoittunut agi-kisoissa listaus näyttää 0:aa ja kaikki paras uros/narttu kehässä sijoittuneet on merkitty PU - voi kele. Ylimääräistä hommaa kahlata koiranet tietokannassa tarkistamassa tuloksia... siellä tulokset on oikein.
Just eilen puhuttiin radiossa että suomi on pudonnut tietotekniikan kelkasta - järjestelmät ryssii.
Sunnuntaina paakersin tulosjulkaisun parissa ja tytöt tuli käymään. Koska olin nenä kiinni päätteessä, eikä siinä voi juuri höpötellä, ehdotin että Anna tekis mokkaruutuja - siihen löytyisi ehkä kaapista tarvikkeet.
Ei mennyt kauaa kun keittiöstä tuli hyvä tuoksu ja kuului kotoista touhun ääniä. Anna siellä tiskas astioita. Herkuttelimme porukalla - oli tosi hyvää!
Kiitos Anna ja Johanna!!!! Mokkapaloja on vielä vähän jäljellä.... en ole ihan kaikkea napostellut :)!
Eilen iltapäivällä kävin koiruuksien kanssa lenkillä ja poikkesimme aivan uudelle reitille. Hanki kantaa paikoittain tosi hyvin. Lunta on paikoin vielä kymmeniä senttejä ja paikoin maa on paljas. Lumen määrän suuri vaihtelu johtuu varmaan siitä, että lunta tuli talvella kovan tuulen saattelemana.
Koirat ovat aina innoissaan, kun pääsevät uusille reiteille. Ja nauttivat yhtä paljon kuin minä kantavasta hangesta. Se on heti kunnon formulan paikka.
Nyt pitäisi lähteä kauppaan hakemaan kissoille jotain tuoretta - hermot menee niiden ranttuilun vuoksi. Olen ihan tarkoituksella säännöstellyt ruuan määrää ja se on sen verran vaikuttanut, että tarjottu ruoka menee vähemmillä nurinoilla alas.
Koirien päiväjärjestys ei muutu vaikka olen nyt kotona. Aamuruuan jälkeen Ihku ja Kikka ulkotarhaan ja iltapäivällä lenkille. Tietty, kunhan aamut lämpenee ja jos on tosi hieno sää - tulee varmasti lähdettyä eväiden kanssa heti aamusta liikkeelle. Pyöräki pitäisi kaivaa esille. Viime päivinä on ollu tosi kovat tuulet - vaikka aurinko paistaa meinaa jäätyä. No eiköhän sää tästä vielä lämpene. On kyllä ollu tosi hienoa kulkea Saikanväylällä - vielä eilenki oli tosi hyvä keli ja vahva jää... yöpakkasia toivoen toivotan mukavaa tiistaita.

Ei kommentteja: