perjantaina, huhtikuuta 24, 2009

Formulointia ja lomasuunnitelmia...Kuvat: Koiruudet formuloi kestohangella.
Kuva: Ihkun saalis - löytyi puun juurelta.
Kuva: tuli taas kuvattua naavoja.
Eilen aamulla käytiin lenkillä ja käytettiin hyväksi jäljellä olevaa kestohankea. Koirat nauttii hangella kävelystä yhtä paljon kuin minäkin. Pääsee paikkoihin, missä ei normaalisti kuljeta.
On ollut kaikenlaista touhua, lähdemme Pekan kanssa lauantaiaamuna ajelemaan Helsinkiä kohti - tarkoituksena olisi kuvat lintuja. On luvattu mahtavaa säätä ja odotan innolla reissua. Koiruuksista mukaan pääsee vain Wilma, Ihku menee Piksulle hoitoon, Kikka pääsee Pirjon hoteisiin Haukiputaalle. Konnat ja kissat jää kotijoukkoihin.
Tarkoitus on laittaa muurahaismyrkyt pesuhuoneeseen - meillä on pikku ongelma sokerimuurahaisista.

Työttömäsi jäätyäni olen jo miettinyt säästökohteita, akvaariot on nyt minimissä - yksi jäljellä, kannettava saa lähteä ja koiruuksien ruokintaan tulee varmasti muutoksia, alan laittaan pöperöä sekaan. Onneksi kesää kohti ollaan menossa ja sähkönsäästökampanja on minulla hallussa, autoilu tulee jäämään minimiin ja pyörä tulee olemaan minun kulkuneuvo lähialueella liikkuessa. Olen ennenki tottunu tulemaan minimituloilla ja en usko että tulee ongelmia tai harmaita hiuksia - ainoa mistä en luovu on kamera... ja tietty koiruudet. En ole koskaan ollut soppailija, puhumattakaan että olisin aina hankkimassa jotain uutta.

Tänään on
kiireinen päiväohjelma. Kesärenkaat pitää käydä vaihtaamassa, autoa pitäs vähän pestä, käydään Reetun kanssa Oulussa, akvaarioon viikkorutiini ja sit pitäis kattoa mitä ottaa mukaan reissuun.
Pekka tulee illalla ja aikaisin huomen aamulla pitäisi päästä lähölle. Ajamme suoraan Tomin luo ja maanantina paluumatkalla pidämme kahvitauon Kalkkisissa.
Toivotan kaikille aurinkoista viikonloppua ja toivottavasti minulla on tuliaisina hienoja kuvia reissusta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa reissua! -Tanja