torstaina, huhtikuuta 16, 2009

Kuvakavalkaadi

Kuva: Kynnöspeltoko? Ei vaan Kantolantie.
Kuvat: Laitakarissa on vielä myrskyn kasaamat jääröykkiöt entisellään.Kuvat: Pääsiäisenpyhinä sää suosi ja Saikanväylä kutsui.


Hyvää lauantaiaamua!
Olen klo 6 saakka selannu kuvia sivuille (nyt kello on jo 10.23), blogiin ja löytyipä hienoja kuvia myös Mystin vierailun ajalta. Tarkoitus on heti tämän blogikirjoittelun jälkeen tehdä Mystille oma galleria Galtsuun.
Kahvia on tullut juotua jo ainakin 5 kupillista tälle aamulle, ilmeisesti kova tuuli on aiheuttanut useita sähkökatkoksia aamun aikana. Ulkona paistaa aurinko, mutta tuuli on kova. Pakkasta on muutama aste, radiossa sanottiin just että se vastaa -15 asteen pakkasta. Sen kyllä tuntee nahoissaan. Jos lenkille tänään ennätän on viisainta mennä "takametsään", siellä on suojaisaa.
Pääsiäinen hurahti ja myös tämä viikko on mennyt joutuisasti. Torstaina oli hierotus ja roppa raatona lopunpäivää. Eilen vierailimme Martan kanssa eräässä hoitokodissa katsomassa vanhaa,
vakavasti sairas tuttavaa. Kyllä oli raskas reissu, mutta ei voi olla käymättä vaikka toinen ei pysty enään kommunikoimaan. Selvästi vielä kuitenki tunnisti ja ilahtui käynnistämme - kyyneleet valuen. Pistää miettimään elämän tarkoitusta ja mielettömyyttä. Kotiinpäästyäni otin palauttavat torkut ja sitten tuliki Anna vierailulle.
Koirarintamalle ei kuulu kummempaa... odotellaan lämpimämpää säätä, jotta voisi trimmailla ulkosalla. Jostain syystä ei nyt huvita alkaa koiria sisällä siistimään.
Kikka ja Ihku on ulkotarhassa, nukkuvat totuttua päiväunta koirahuoneessa. Wilma vetää sikeitä sisällä ja molemmat kissat ovat myös sisätiloissa, ulkona on varmaan liian hyytävä ilma. Minulla on muutama tunti aikaa touhuta omiani, ennenkuin Ihku ja Kikka vaatii häkistä pois pääsyä ja aktiviteettia.
Nyt lataan Mysti-gallerian - toivottavasti sähköt ei pätki.
Aurinkoista kevätsäätä!

Ei kommentteja: