sunnuntaina, lokakuuta 24, 2010

Sunnuntaiaamu ilman kuvia

Jälleen viikon ainoa virallinen lepopäivä. Koirat ovat ruokalevolla, Pekka nukkuu vielä.
Minä heräsin jo ennen kuutta, kun Wilma vinkui oven raossa. Se on valeraskaana ja kuvittelee hoitavansa pentuja.
Viikko oli töissä erittäin raskas, mutta muuten tosi mukava. Liikkeeseen tuli Hurtan uusi Lifeguard huomiotuotemallisto, jonka vuoksi jouduimme Mervin kanssa mööpleeraamaan, että saimme tilaa niiden omalle tuotetelineelle.
Hurtan huomiotuotteet on kyllä hienoja ja hyviä tuotteita, on kuitenki pakko antaa vähän negatiivista palautetta asiaan liittyen. Miksi ihmeessä jokainen tuote on yksilöpakattu jäykkään muovipussiin, jossa niitä ei kuitenkaan laiteta esille? Miksi jotkin tuotteet on esillelaitettavassa - tuotetta huomattavasti ylimitoitetussa kartongissa? Miksi uuden malliston mukana tuleva esillelaittoteline poikkeaa aiemman malliston telineestä (mitoitus, väri)? Miksi tuotteen esillelaittokartongin etupuolelta ei selviä kuvamallina millaisesta tuotteesta on kyse - se selviää kartongin takapuolelta? Hurttaa ei voi todellakaan kehua hyvästä ympäristöteosta, jätteen määrä on järkyttävä ja kartonkia tuhlattu - mitä pienempi tuote sen suurempi esillelaitto kartonki.
On tullut sen verran paljon siirreltyä koiranruokasäkkejä ja kissanhiekkapusseja viikon aikana, että sormien nivelet ovat tulehtuneet. Ei näillä sormilla ole viikon aikana pystynyt juuri mitään kotona tekemään. Särkylääkkeillä menty päivästä toiseen ja ranteista roikkuu nippu muhkuraisia porkkanoita. Työpäivät ovat menneet tosi nopeasti ja rattoisasti. Ainahan se on mukava mööpleerata ja kuolata hienoja uusia koiratuotteita. Seuraava investointi parroille voisi olla Polar huomioliivi, koska se on lämmittävä. Formulasnakujen lihakset pysyisi lämpimänä talvisilla lenkkipoluilla ja kevättalvella Saikanväylän jäällä retkeillessä. http://www.hurttacollection.com/lifeguard_huomioliivit
Selkä on kestänyt uskomattoman hyvin viikon uurastuksen ja kun selkä pelittää, muiden vaivojen kanssa kyllä pärjää.
Lyytin loma loppui ja Unski jäi kaipaamaan siskolikkaa. Ensimmäisenä iltana ilman Lyytiä Unski kierteli tontinreunoja, josko Lyyti löytyisi. Vielä seuraavanakin aamuna Unski etsi Lyytiä ja oli tosi vaisu - formulakaveri on kadonnut.
Käytiin eilen koirien kanssa lenkillä. Pekka oli ostanut minulle uudet kävelysauvat ja pitihän ne testata. Eihän siitä tullut mitään, minua ärsytti sauvojen rannetukien tarranauhat. En saanut niitä millään toimimaan tilanteessa nopeasti päälle/pois. Ensimetrien aikana ennätin repiä rannetuet helkkariin ja matka ei pitkälle vanhennut kun sauvojen kumitulpat piti poistaa, että saa tukevan tuntuman maahan - onneksi sauvojen päistä löytyi kumitulppien poiston jälkeen piikit. Eikä siinä kaikki... sauvat on teleskooppivarsilla, korkeuden olin säätänyt itselle sopivaksi mutta äkinää piti jatkaa koska sauvat "notkui" pientä ääntä pitäen. Aikani äkistyäni, Pekan seuratessa hiljaa perässsä sanoin itselleni ääneen että nyt turpa tukkoon ja äkinät pois... ja annoin sauvat Pekalle. Kotiin tultuani etsin vanhat suksisauvat esille, olin aiemmin käyttänyt niitä kävelysauvoina... ja käytän edelleenkin. Ne ei notku, niissä on yksinkertainen rannelenkki - ne on nopeasti on/off. Nyt olen koonnut poistamani osat takaisin uusiin kävelysauvoihin ja luovuttanut ne Pekalle. Ei sillekkään tee pahaa harrastaa sauvakävelyä.

Sain erittäin mukavan meilin Tiinalta Nadan kuulumisista. Tiina kirjoitti .... "oon niin älyttömän tyytyväinen Nadaan. Tultiin just agilitykisoista - toisista virallisista - ja saatiin hyppyradalta nollatulos ja sijoitus oli 3.!! Osallistujia 47! Agilityradalla tein itse virheen siten että käännyin liian nopeasti pois putkelta ja Nada huomas sen ja luuli ettei putkeen kuulukaan mennä - siitä siis 5 ratavirhettä ja sijoitus 14 (myös n. 50 osallistujaa :))"
Lämpimät Onnittelut Tiinalle ja Nadalle Agimenestyksestä!!!! Kiitos myös mieltä lämmittävistä sanoista Nadasta! Toivomme koko lauman kera menestystä tuleviin kisoihin!
Nyt päivä on jo pitkällä, Pekka lukee Kalevaa ja koirat ovat kuulolla - josko lähtisimme lenkille... sauvakävelylle :).
Oikein mukavaa lepopäivää, toivottavasti aurinko paistaa jossain päin Suomea... täällä ei ainakaan tällähetkellä.

Ei kommentteja: