torstaina, maaliskuuta 10, 2016

Jäällä lasuamista

Saikanväylällä 6.3.2016.
Alla kännykkäkuvat Unski ja Äliis Saikanväylällä 6.3.2016
Alla kuvat ensimmäiseltä reissulta mökille jäitä pitkin 1.1.2016.


Päivä valkeni tosi harmaana, lumihiutaleiden tanssiessa harvakseltaan maahan.
Kuuden aikaan ruokin koirat ja kissat ja yhdeksän aikaan lähdin ensimmäiselle metsälenkille Unskin kanssa, pitihän sille muutaman kerran myös keppiä heitellä, jonka se kaivoi lumipenkasta esille.
Kotiin palattuani vaihdoin pannan ja hihnan Älisille ja lähdimme hieman eri reittiä metsälenkille. Älisillä riittää metsässä tutkittavaa, sen mielestä polulla käveleminen on tosi tylsää. Onneksi lunta ei ole paljon, joten se pääsee tutkimusmatkalle metsän siimekseen helposti.
Viimeisenä lenkkeilyvuoroaan odotti Martsa, joten vaihdettuani hieman kevyemmän takin päälle, sukelsin taas metsäpolulle aina niin vauhdikkaan ja iloisesti häntäänsä heiluttavan mustan kanssa.
Martsan kanssa kiersimme pisimmän reitin ja kotiin palattuani lyhensin siltä kynnet, ennen kuin palautin sen tarhaan, kera possunkorvan.
Koirat saavat nyt viettää siestaa ja uusi lenkkirumba alkaa illalla, kyläraitin hiljennettyä.
Eilen kävimme nuotioimassa Saikanväylällä Martsan ja Unskin kanssa, Älis sai tyytyä tielenkkiin, vaihteluna pistäydyimme läheisellä Seolla ihan sisällä asti. Sinne voi mennä koiran kanssa, kun siellä ei ole enää kahvilapalvelua. Pitäähän kakaralle tarjota vaihtelua, elämyksiä ja kokemuksia.

Älisille on etsinnässä koti ja pari lupaavaa omistajaehdokasta on Päivillä tiedossa. Ehkä lähipäivinä varmistu, minne päin Älis muuttaa.

Toivottavasti lähipäivien sääennusteet pitävät paikkansa, on luvattu aurinkoista. Tuntuu, että olisi jo aika päästä kunnon nuotioimislenkille jäälle – auringonpaisteiselle sellaiselle. Nyt jäällä on lunta jonkin verran lunta, ei taideta päästä tänä keväänä kirkkailla jäillä potkuttelemaan.

Käsitöitä tehdessä olen löytänyt uuden kiinnostavan ”urheilulajin” jota olen joutunut joskus ”pakosta” seuraamaan. Ja se on Snooker! Pekka katsoo kaikki Snooker ottelut mitä Euro Sportilta näytetään, ja tänä iltana sitä herkkua taas tulee. Vakavasti puhuen, ei Sooker ole ollenkaan hullumpaa seurattavaa, katson sitä jopa mieluimmin kuin Emmerdalea. Olen menettänyt täysin Emmerdaleen kiinnostukseni, seuraan sarjoista oikeastaan enää Holby Cityn sairaalaa.

Pääsiäistä odotellessa juhlistamme 13.3. Unskin 8 vuotis syntymäpäivää! Toivotamme Unskin kanssa sisaruksille Hurjasti Onnea Syntymäpäivän johdosta!

P.S
Ihmettelette varmaan, miksi nyt olen suoltanut tekstiä blogiin monen kuukauden edestä, no se johtuu aivan siitä että minulla ei ole seuraavaa virkkaustyötä aloitettuna. Eihän telkkaria voi katsella sohvalla istuen, jos käsillä ei ole näpräämistä.
sama

Ei kommentteja: