keskiviikkona, tammikuuta 24, 2007

pitkästä aikaa...

Hengissä selvitty ja pitkästä aikaa kirjoittelen blogia.
Ulkona pakkasta -26, kävin just tupakalla ja Ihkudaa veti iltaformulat ympäri pihaa pakkasesta piittaamatta.
Olen pikkuhiljaa kuvannut uudella kameralla ja paljon on vielä opittavaa, on niin paljon uusia hienouksia ettei niiden käyttö ihan heti tule tavaksi noin vain.

Ihkudaa on oikea riiviö, tulee ihan Lisa pentuna mieleen.. oikea sähköiskun saanut pupu jolla on positiivinen elämänasenne.
Lisa on majaillut koirakuumeen riivaaman kaverin luona muutaman päivän ja meinaa olla ikävä.. ihan selvästi Lisan mentävä aukko tässä huushollissa. Lisa on saanut viettää oikeita prinsessan päiviä, kaiken huomion keskipisteenä ja lellittävänä.
Wilma on ollut ihmeissään ilman Lisaa, mutta kun Lisa käväisi yhtenä iltana visiitillä oli heti ilmiriita siitä kuka täällä oikein määrää.

Olin pitkästä aikaa kätilönä, musta&hopea Rosita-käppänän ensimmäisessä penikoinnissa. Penikointi meni hyvin, vaikka Rosita oli väsynyt yön valvomisesta. Tuli tomeria pentuja, joita Rosita hoiti heti niin hyvin kuin vain hyvä emo voi hoitaa. Rosita on tosi hieno persoona ja hyväksyi minut täysin kätilöksi. Olin toki muutaman kerran vieraillut Rositan perheen luona ja eka vierailulla vein herkkuja mennessäni :).

Sään pitäisi lauhtua huomisesta alkaen ja odotan, että pääsee lenkille ja valokuvaamaan. Pakkasen kunniaksi Pekan kanssa teimme selvää litran jäätelöpaketista iltakahvin kera... koiruudet sai tietty oman osuutensa.

Sleep well!

Ei kommentteja: