maanantaina, tammikuuta 01, 2007

vuoden 2007 ensimmäisen päivän ilta...

Vuosi vaihtui, melkoisessa räiskeessä. Muutama vuosi taaksepäin raketteja ammuttiin Päkkikankaalla aika iisisti eiliseen verrattuna. Eilen räiskettä ja jumalatonta pauketta kesti yli 6 tuntia. Itse en ole koskaan ostanut yhtään rakettia, enkä osta.. Pekka ja Tomi kylläkin.
Selvästi kuului paukkeen ja räiskeen keskeltä setelien havinaa lentävän taivaan tuuliin.

Ii ja Kuivaniemen kunta on nyt sitten yhdistyneet ja kunnan nimi on Ii.
Pinta-ala 1595,35 km2 (Ii: 635,24 km2 ja Kuivaniemi 960,11 km2.), asukkaita 8960 (30.9.2006 tilanne). Tulevaisuus näyttää seuraako naimakaupasta mitään hyvää, negatiivinen seuraamus on jo näkyvillä.. vanhusten siirtoa Iistä Kuivaniemeen ja tais olla myös päinvastoin.. henkilövalinnat puhuttaa.. uuden kunnan nimeksi olisi voinut laittaa vaikka Iik - jokasyksyisen kauhufestivaalin mukaan. Peräpeilistä tämä politikointi.

Ihkudaalla tänään hieman siistimpi sisäsiisteyspäivä eiliseen verrattuna. Marja sekä riisenit Soma ja Hippu pistäytyivät kylässä. Soma pääsi ihan sisälle tutustumaan kaikenkarvaiseen joukkoon ja käyttäyty tosi hienosti. Ihkudaa meinas saada paskahalvauksen, kun piti pelätä suurta Somaa. Ihku ei muuten eilen pelänny rakettien pauketta ja räiskettä ollenkaan.
Killi on tänään tuonut jo kolme myyränraatoa näytille.

Mut nyt nukkumaan, huommena pitää lenkkeillä Haminalle kattelemmaan miltä uusi, suuri ja ihmeellinen Iin kunta näyttää.
Ja huommena kirjottelen sitten myös rästiin jääneet mailivastaukset yhdelle sun toiselle.... tästä se taas lähtee.. sleep well!

Ei kommentteja: