sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

vuoden viimeisen päivän ilta..

Ilotulitusraketit paukkuu, räiskähtelee ja sihisee. Naapuristossa on useita lapsiperheitä ja rakettien ampuminen aloitettiin heti, kun laki salli. Ihkudaa ei ole noteerannut mitenkään pauketta, käydessään ulkona.
Vesisade on pilannut täysin pihalla olon, piha on pelkkää luistelukenttää. Jos tästä selvitään ilman luunmurtumia niin hyvä.
Kävimme eilen lenkillä ja paistamassa makkaraa, nuotiolle ennätti myös Päivi ja Aleksi. Me ei ainakaan kuluteta energiaa yhtään lenkillä, kun päätteeksi paistetaan makkaraa. Minun nuotiomakkarana on ryynimakkara, muita makkaroita en juuri saata syödä.
Nyt on huusholli kameraton toistaiseksi. Annoin eilen hyvin palvelleen kamerani kiertoon ja toivottavasti palvelee yhtä hyvin uusia käyttäjiä, kuin palveli minua. Viimeisen tallessa olevan kuvan numero oli 4122. Ensi viikolla olisi toiveissa saada uusi kamera ja muuta en tiedä siitä, kuin että pikseleitä on moninkertaisesti entiseen.. odotan malttamattomana.
Toivottavasti ens viikolla on hyvät lenkkeilyilmat, voi hyödyntää vapaan täydellisesti. Sitten käännetään uusi lehti tulevaisuuden suhteen.

Wilman jalka on parantunut, samoin Jarnan silmä.
Tänään Ihkudaan sisäsiisteys on kärsinyt pahan takaiskun. Vaikka sitä on käytetty ulkona lukemattomia kertoja, se on tehnyt kaikki tarpeet sisälle. Pikkusen ottaa pattiin, vaikka ei sille voi mitään enkä ole torunut sitä... mitä nyt pikkasen mäkättänyt itsekseni :). Ihkudaalla on niin paljon tekemistä ulos päästessään, ettei varmaan edes muista että pitäisi tehdä tarpeet ulos.
Killi on pyydystänyt ja tuonut portaiden eteen lukemattoman määrän myyriä ja hiiriä. Muutaman kerran Ihkudaa on ulos mennessään päässyt nappaamaan suuhun raadon ja mäklyttänyt sitä, ennenkuin on päästy hätiin. Hyvä saalis on päätynyt likakaivoon tai Noitanokinenälle. Myyriä täytyy olla tosi paljon, koska Killi ei liiku suurella alueella.

Mutta, ei muuta kuin Oikein Hyvää ja Mukavaa Uutta Vuotta 2007! Uusi vuosi ja uudet kujeet.
toivoopi tl ja hela l a u m a

Ei kommentteja: