perjantaina, joulukuuta 01, 2006

Blues...

Taas on saatu YLE Teemalta vahva Blues annos... on oikein vaikea palautua. Tämän iltaisessa osassa oli pääosissa Blues pianistit ja wau, näin varmaan eka kerran Fats Dominon "livenä".... pienen pieni mies, mutta niin ne lyhyemmätki sormet koskettimilla tanssii. Päivä pelastettu pitkäksi aikaa eteenpäin.
Ajattelin että jos olis mahdollista syntyä uudelleen ja saisi toivoa miksi tulee sit isona, ehdottomasti toivoisin Blues muusikoksi tai laulajaksi. No joo, kuka hullu tähän maailmaan haluaa syntyä vielä uudelleen, kun täältä vihdoin pääsee pois :).
Mut toi Blues piikki on pistetty jossain vaiheessa mun selkäytimeen, ei voi mitään.

Ihku on nyt muutaman päivän viettänyt päivät yksin sisällä, muut koirat ovat häkissä ja kissat kamarissa. Hyvin on mennyt ja tänään käytiin Ihkudaan kanssa metsälenkillä. Kyllä metsä on pennulle ihmeellinen ja kiinnostava maailma. Puolukanvarpu suussa viipellystä, koloja, hajuja ja vaikka ja mitä... siitä se lähtee. Jos huommena ei sada, kuten nyt ja maa olisi vähän kuivempi, Ihku pääsee ekalle metsäjäljelle.

Ihkudaa on alkanut tosissaan kiusaamaan kissoja, tänään sain pari kertaa sen kunnolla kiinni itse teossa. Kunnon puristus turvasta ja kielto EI ja tietenki kehu kun irroitti otteen rauhoitti kummasti. Loppuillan kissat ovat saaneet tepastella rauhassa.
Lisa ja Wilma olivat myös "lapsenlikkana" ja peuhasivat oikein olan takaa Ihkun kanssa. Ihkulla on ollut pari viimeistä päivää virtapiikki, joten on aika aloittaa pikku lenkkeily ympäristössä.
Kävin myös muiden koirien kanssa metsässä ja ilta on ollut suht rauhallinen. Indi nukkuu muuten tosi raskaasti, kuorsaa ja ilmeisesti näkee unia koska välillä vinkuu ja jalat vispaa vimmatusti.

Minulla taitaa olla maanantaina hammaslääkäri reissu edessä. Paikka on irronnut ja hammas on kipeä. Pärjäis nyt viikonlopun siedettävästi.
Olen nukkunut tällä viikolla jostain syystä älyttömän lyhyitä yöunia. Onkohan joka aamuinen lähteminen piristänyt? No huommen aamulla koirille on varmaan mukava ylläri, kun pääsevät aamusta kunnon lenkille. Joutuvat kyllä päivällä häkkiin siksi aikaa kun siivoan... jos nyt saan jotain tehtyä.

Noitanokinenällä dietti jatkuu, vähä se on ihmeissään kun herkkuja ei olekkaan jatkuvasti tarjolla. Toivottavasti rasvarellukka sulaa joskus pois.

Eilen illalla tuli TV:stä muuten järkyttävä dokumentti ihmisten myrkyttämisestä varsinki itänaapurissamme. Myrkyttämistä on käytetty kautta ihmishistorian, mutta uutisista päätellen se on taas muodissa keinona päästä joillekkin ei toivotuista henkilöistä eroon. Olis kait niitä inhimillisimpiäkin keinoja.
Mut nyt Sleep well!

Ei kommentteja: