torstaina, joulukuuta 28, 2006

Joulu takana...

TV:stä tulee Epäilyksen polttopiste, Tomi koneella, Pekka nukkuu, koirat ja kissat kirmaa.
Joulu meni rauhallisesti, käytiin lenkillä ja paistettiin makkaraa, nukuttiin ja syötiin. Eikä vieläkään tarvinnut käydä kaupassa jouluhässäkkäostoksilla, Joulu tulee ilman lahjojakin. Tietsikka sai olla vapaalla useita päiviä, eikä ollut edes ongelma tehdä muutakin kuin tuijottaa päätettä.


Eilen pistäyty kylässä Reiman porukka, ensiesittelyssä Reiman "iso" pikkuveli Riiseni Mauri 9 kk ikäinen. Kovin oli vankka ja näyttävän näköinen nuorukainen.

Kävimme eilen porukalla katsomassa uusi James Bond elokuva Oulussa Finnkinossa. Oli paras Bond, mitä olen nähny, helkkarin hyvät penkit uudessa elokuvateatterissa, mutta en vieläkään tajua, miksi äänentoisto pitää olla niiiin suurella että korvat soi pitkän aikaa elokuvan loputtua. Oli myös pikkasen painajaismainen poistuminen, ties monennestako kerroksesta alas ja vain yksi ulko-ovi oli avoin.

Jarnan silmä osoittaa paranemisen merkkejä. Kun eilen valmistelin Jarnaa piikitykseen, se nappas minua kädestä kiinni ja piti leuoillaan pitkässä piinassa ja otteessa. Luulin jo välillä että pala lähtee ja kävi niin helkkarin kipeästi. Siinä ei voinut muuta, kuin yrittää olla liikkumatta. Pienikin liike sai Jarnan tiukentaan otettaan.

Wilma teloi jalan lenkillä perjantaina ja tassu on ollut paketissa nyt muutaman päivän. Ei ole ihan helppoa saada sellaista sidettä tassuun, joka suojaa, auttaa paranemiseen, pysyy ja jota koira ei revi pois. Pönttöä päähän olisi tarvittu asian helpottamiseksi.

Vielä pari herätystä ja muutaman päivän vapaat koittaa... ihan pikkasen odotan niitä. Harmi vaan, että Tomi lähtee Uuden Vuoden vastaanottajaisiin Hesaan, ei päästy soppaileen heti alkuvuodesta.

Mut jälleen sleep well, aamulla odottaa melkoinen sirkus ennen töihin lähtöä.

Ei kommentteja: