tiistaina, joulukuuta 19, 2006

pullan tuoksussa....


Teeveestä tulee mullan alla, koirat ja kissat nukkuu ja on rauhallista :). Tuntuukohan suurilapsisen perheen äidistä tältä... on mukavaa kun huusholli on hiljainen ja saa hetken omaa aikaa * nyt naurattaa jo ihan sikana nämä ajatukseni*.
Aamut on hulinaa, sit pyöräilet säässä kuin säässä muutaman kilometrin, iltapäivällä takaisin.. kotiin tullessa sama hulina kuin aamulla ja tänään oli pakkasen vuoksi ohjelmassa voipullien leipominen. Aikuiset koiruudet seurasivat tapahtumat tarkasti, koska tietävät saavansa tuoretta pullaa. Ihku ei ihan ymmärtänyt mikä on homman nimi ja innostu välillä repimään mua puntista. Nakkasin sille tyhjän jauhopussin ja sain alustaa taikinan loppuun rauhassa. Ihku-leipurista laitoin pari kuvaa Ihku-galleriaan. Ja sit söimme kaikki tuoretta pullaa... minä eniten.

Jarnan piikitys onnistui hyvin, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tiesin, että pää pitää peittää jollakin ettei pääse puremaan ja sitten ei ollutkaan muuta kuin jalka saada pidettyä esillä piston ajan. Silmänympäryksen turvotus näyttäisi hieman laskeneen ja silmäkin näkyy jo hiukan.

Mutta, jos en nyt lähde nukkumaan silmäni ovat yhtä turvoksissa huommena kuin Jarnallakin... aamulla klo 6 soi herätys ja klo on nyt 23.56... joten sleep well

Ei kommentteja: