keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

melkein keskiyö... taas

Niin se ilta kuluu, vuorokausi vaihtuu kohta. Tänä iltana oli vuorossa akvaarioiden viikkosiivous. Toisen altaan reunaan on kiinnitetty poikasallas, jossa uiskentelee 4 ulkosuodattimesta pelastettua paletinpoikasta. Epähuomiossa poikasallas jäi hetkeksi kuiville, kun valutin vettä altaasta. Ihme ja kumma kaikki poikaset selvisi hengissä, vaikka yksi oli jo kyljellään.
Ihkudaa oli jälleen oppipoikana akvaariohommissa - hyvä renki, mutta huono isäntä :). Nyt ei päässyt vetämään kuin yhden kerran vesiletkun kädestä ja vesivahinko jäi vähäiseksi. Antaa oman jännityksen touhuun, kun perusutelias pentu häslää kaverina.
Niin ja heippa pakkaset, illalla satoi ensin vähän lunta joka nyt on muuttunut vesisateeksi.. mielenkiintoista.
Kuuntelin allashommissa TV:stä tulevaa Punainen lanka-ohjelmaa, jossa sosiaalityöntekijä kertoi mm. alkoholistilasten surkeasta tilanteesta. Lopussa hän kertoi tapauksesta, jossa poliisit ja sosiaalityöntekijät oli hälyytetty eräänä Jouluna kotikäynnille perheeseen. Ovikelloa soitettuaan olivat kuulleet lasten iloisen äänen, nyt se pukki tulee.... taisi jäädä pukki sinä Jouluna tulematta. Viina on viisasten juoma... Joulunaki. Sleep well!

Ei kommentteja: