perjantaina, joulukuuta 15, 2006

väsyttää armottomasti...

Vuorokausi vaihtuu kohta lauantaiksi ja mua väsyttää tosi raskaasti. Tuli valvottua viimme yönä myöhään... mikä helkkarin älynväläys oli aloittaa konnalandian siivous lähellä puolta yötä... tyhmästä päästä kärsii koko roppa.
Aamulla aikaisin ylös, koiruuksien kanssa tunnin lenkki, oli muuten mukavaa kun oli satanut räntää ja luonto oli valkoinen. Sit pyöräillen töihin ja iltasella takaisin kotiin. Koirien huoltoa ja sit lyhyt kyläilyreissu... hommia tietsikalla ja tilt.

Olen "opettanut" Ihkulle pikkuhiljaa, että toivotusta tekemisestä tulee palkinto; luoksetulosta, tavaroiden tuomisesta, odottamisesta, istumisesta jne. Makupaloina olen käyttänyt tylsästi kuivia koiran nappuloita.... Ajattelin aloittaa myös naksuttimen sisäänajon "kunnon" makupaloilla.
Vaikka Ihku on vilkas ja energinen, se osaa touhuta myös yksin.. parast aikaa seuraa kissanpentujen iltavilliä karhupediltä ja repii välillä tyhjää kirjekuorta.. kuoressa oli lasku.. pitäskö antaa tästä lähin kaikki laskut kuorineen päivineen revittäväksi..? :).
TV 1 alkoi kotimainen kauhuelokuva Kadunlakaisijat; Kyyrölän aikamiespojat ja koko perhe nousee haudasta ja lähtee valloittamaan Helsinkiä... vuodelta 91.. että silleen..
Yhdestä kissanpennusta tulee selvästi nörtti... näyttö ja näppäimet kiinnostaa. Tuli nytkin tutkaileen, että mitä naputtelen.. joten ennenkuin pentu saa kaikki nurin... sleep well

Ei kommentteja: