maanantaina, joulukuuta 18, 2006

maanantai ilta

TV:stä tulee Täydelliset naiset, koirat ja kissat nukkuu ja huusholli on harvinaisen rauhallinen.
Konnat on tapellu ja mun lemppari konna Jarna sai vaurioita oikean silmän ympärille. Jarna sai lääkistystä ensin paikalliselta el.lääkäriltä ja tänään sain Jarnan lähetettyä Ouluun Akuuttiin saatekirjeen kera. Antibiootit vaihdettiin ja nyt pitää piikittää lääke Jarnalle etujalkaan kerran päivässä.
Viikonloppua varjosti toi Jarnan loukkaantuminen ja olin niin raivona toiselle osapuolelle, että mielessä kävi jo kirves. No nyt konnat saavat elellä erillään, kunnes pääsevät ulkoaltaaseen.

Joulu tulla jollottaa ja mitään valmisteluja ei ole aloitettu. Meidän Joulu ei ole ihan niitä ns. normaaleja. Ei kuusta sisälle, ei vierailuja, Pekka ehkä koristelee vähän huushollia ja käy kaupassa. Minä voin leipasta jotain pientä ja tietenkin siivoan. Ruokaa laittaa enimmäkseen Pekka... sit Pekka on Joulupukkina aattona muutamassa paikassa, syödään, laiskotellaan, syödään ja laiskotellaan.
Nyt saatte vaikutelman, että minä en tee mitään... näinhän se menee eikä hävetä edes myöntää sitä todeksi. Pekka elää työnsä puolesta enimmäkseen kuorma-autossa ja minä taas olen kotona yksin ja pyöritän huushollia. Jos Pekka haluaa laittaa ruokaa ja ehdottomasti käydä kaupassa, niin mikä ettei siitä vaan. En kuulu niihin kodin hengettäriin, jotka haluaa pitää kaikki huushollin ohjakset käsissä, väsyttää itsensä passaamalla muita, ei minusta ei saa huushollimarttyyriä tekemälläkään.

Vaikka sanotaan, että sunnutai työllä ei ole siunausta en voinut eilen olla käyttämättä hyödyksi leivinuunin hyvää lämpöä ja tekaisin karjalanpiirakoita ja ihan syötäviä tuli.

Tomi varmisti tänään, että tulee Jouluksi kotiin ja sehän on aina mukavaa. Ei sitä tajua ennenkuin kokee, kuinka mukava on kun kakara ilmestyy sillointällöin näyttään naamaansa kotona. Aiko tuoda läppärin tullessaan ja eiköhän sitä pähkäillä mieltäni askarruttavia tietsikka juttuja... syömisen, herkuttelun ja juomisen välillä :).... odotan kovasti Joulua!

Ei kommentteja: