tiistaina, marraskuuta 28, 2006

aamulla...

Käytiin lauantaina Anne-Marin ja Aino-snautserin kanssa lenkillä patoaltaalla. Koirat sai rillutella ja me saatiin pestä snakuja ihmis pa...ssa pyörimisen jälkeen. On se kumma kun altaalla kalastavat ei voi mennä kauemmas kyykkimään, pitää tien reunaan kyykkiä. Onneksi sakemannimuorit kiersivät kököt.
Sunnuntaina myllersi myrsky ja vesisade.
Ihkudaa on saanut totutella yksinoloon, ajankuluksi olen jättänyt tuoreen naudan potkaluun tai palan kuivattua naudan mahaa. Kissat on jätetty eri huoneeseen oven taakse, että saavat olla turvassa naskalihampailta.
Mielenkiintoista nähdä tuleeko Ihkudaasta aikuisena vesilätäköitä kiertävä hienohelma. Nyt ainakin juoksee läpi vesilätäköiden, oli kaverina matonpesussa ja jahtas vesisuihkua. Muutenki Ihku on ollut kiitettävästi kaikessa mukana; imuroinnissa, luututessa lattiarätissä, sanomalehtien laitossa lattialle... ne kyllä viedään juoksujalkaa ympäri huushollia ja tehdään silppua... Aamu- ja iltaformulat ovat tosi vauhdikkaat ja kurvit näyttäviä... kyllä Ihkusta vielä kunnon snaku tulee.
Parhaillaan aamuTV:ssä Tiedekahvila osiossa Ihmisen kehityksen ihme kerrotaan että, kanalla on 80% samoja geenejä kuin ihmisellä.
Aamun sää on leppoisa, ei tuule ja lämmintä on pari astetta. Ihku pääsi aamusta Lisan ja Indin kanssa haistelemaan hajuja takapihalta sivutien varrelle.

Ei kommentteja: