perjantaina, marraskuuta 03, 2006

Ihan pikkasen kylmää...

Perjantai klo 23.31.
Ulkomittarissa komeilee -20 ja suuri täysikuu mollottaa kirkkaasti taivaalta.

Nyt se on sitten nähty ihan livenä... Noitanokinenä ja Ihkudaa makasi vierekkäin ja Noitanokinenä laittoi tassun Ihkudaan kaulalle :).. ja kamera kaukana.
Kun olen yksin kotona eläinlaumani kanssa, vietämme melko boheemia elämää.. nyt on varapatja ollut jo viikon olohuoneen lattialla päällystettynä koiruuksien lakanoilla ja peitteillä. Tarkoitus oli pestä sakemanni muorit ja ajattelin että niillä on siinä hyvä ja lämmin köllötellä kostealla turkilla. Muorit on edelleen pesemättä pakkasen vuoksi, mutta ompa mukava kölliä ja leikkiä patjalla koiralauman kanssa.

Patjasta on tullut kaikkien koirien lemppari paikka... miten sen raskii viedä pois :).
Kun käymme illalla nukkumaan ja valot sammutetaan Ihkudaa vinkuu hetken sängyn vieressä, mutta lähtee sitten etsimään itselleen unipaikkaa. Aamulla löydän sen yleensä Feisyn tai Indin vierestä. Risuparrat nukkuu tietenki mun vieressä, hetken aikaa voi myös Feisy nukkua sängyssä, Indi ei tule koskaan sänkyyn.
Kävin aamulla Tiinan ja Martan kanssa kaupassa, samalla kävimme kirpparilla josta ostin punaisen nallen ja sakemannin näköisen pehmolelun koirille. Noista pehmoleluista pitää vaan muistaa irroittaa silmät ym. helposti irtoavat osat pois, ettei koirat popsi niitä napoihinsa.
Ihkudaa on oppinut tunnistamaan oman nimensä ja on hyvin leimautunut minuun koirakavereista huolimatta. Toivotaan että sää lauhtuisi, pääsisi partanaamat kunnon lenkille. En ole hankkinut niille "takkeja" koska pärjäävät ilman niitäkin. Odottelemme lauhempaa ja karvankasvua :).
Tämä päivä meni vähän laiskotellessa ja koiruuksien kanssa telmiessä.. jospa huomenna saisi jotain aikaiseksi.
Sleep well!

Ei kommentteja: