lauantaina, marraskuuta 11, 2006

Unikuvia...
Yläkuvassa Noitanokinenä rentoilee ja alakuvassa Tursake ja Ihkudaa untenmailla. Älkää vaan pääskö käsitykseen, että meillä on näin rauhallista... kaikki vaan nukkuu.
Sakemannimuorit on pesty ja varapatja raahattu vihdoinki pihalle. Ensimmäiset Ihkudaanpissamatot odottaa pesua, puhtaita en ole vielä laittanut tilalle. Nyt kun Wilma ei pääse oksentamaan pennulle ruokaa on Lisa aloittanut "ruokinnan". Ei voi hetkeksikkään herpaantua snakujen vahtimisessa ruokailun jälkeen ja Ihkudaa tietää käyttää tilaisuutta hyväkseen.
Torstaina kuulinmme sitten Ihkudaan Pihtiputaalla olevan siskon kuulumisia! Terveisiä kaikille Ihkudaan sisaruksille ja veljille.. täällä roikutaan välillä lahkeessa tai sukassa, etsitään lammikoita ja riehutaan. Kainaloon kyllä nukahdetaan nätisti. Ja tyytyväisyys on huipussaan, kun ruoka-annos on tarpeeksi suuri :).
Viikonloppu on mennyt tähän asti rauhallisissa merkeissä, jos lukuun ei oteta viittä koiraa, jotka "pyörii jaloissa". Pakkanen kiristy vaan harmittavasti ja tuuleskelee sen verran, ettei snakujen kanssa ole päässyt lenkille.
Hyvää viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja: