maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Ajojahti pimeydessä aamutossut jalassa...

Pitää vielä kertoa loppuillan tapahtumia... "terveellinen elämä alkoi" kalakeiton valmistuksella pakasteseitistä klo 22.30 aikaan illalla :).
Yhden iltaulkoilun aikana Ihkudaa bongas kuolleen päästäisen pihalaattojen välistä, raato suuhun ja välittömästi karkuun ettei kukaan muu koirista saa arvokasta saalista. Kutsuin muut koirat sisälle ja yritin kutsua Ikudaata jotta saisin saaliin pois. Mitä vielä, Ihku painatti korvat luimussa ja raato suusta roikkuen pitkin pimeää pihaa pakoon. Musta snautserin pentu ei muuten erotu pimeässä, sinkoilin sinne tänne aamutossut litisten pitkin pimeää ja märkää pihaa aina sinne päin missä luulin näkeväni Ihkun.
Vihdoin näin Ihkun istuvan talon nurkalla raato edelleen suussa ja ihmetteli varmaan mitä minä touhuan. Sain houkuteltua Ihkun sisälle ja takaa-ajoa jatkettiin sohvaa ympäri, kunnes onnistuin nappaamaan Ihkun kiinni ja saaliin pois.
Kyllä iletti, ällötti ja mielessä "kauhukuvat" mitä sitten tapahtuu jos Ihku ennättää nielaista raadon... ei muuten ollut aivan tuore tapaus.
Toivon, toivon ja toivon puoli metriä puhdasta valkoista lunta, joka peittäisi kaikki pikkuraadot pois koiruuksien ulottuvilta.
Tilanteeseen sopii kuin nyrkki silmään TV 4 Kylmä rinki, sen jälkeen sleep well ja aamutossut kuivumaan.

Ei kommentteja: