keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Ähky...

Kuvassa näette varapatjan kansoituksen; Ihkudaa nukkuu Indin suojassa, Noitanokinenä Indin selkäpuolella ja Feisy taustalla.

Käytiin tänään Pekan kanssa Oulussa, Hammarin Sähköstä lamppuja, tutustumassa avattuun lemmikkieläinkauppaan Haukun Paikka:an josta lähti mukaan pari Tiikeribarbia ja kolme Intiaaninsulkaa, jotka tulivat täydentämään jo olemassaolevaa parvea. Lisäksi haettiin yksityiseltä Keltarihmakala.
Päivä oli jo niin pitkällä, että armoton nälkä riivas, ja missä muualla parhaiten pääsee nälästä kuin RAX-Pitzzabuffetissa... ei ku syömään.
Tuli sen verran paljon ahmittua, että suunniteltu ruokakaupassa käynti päätettiin jättää väliin. Täydellä vatsalla ei kertakaikkiaan voi ostaa ruokaa :), vieläkin on ähky olo vaikka on myöhäinen ilta.
Sää on lauhtunut ja olen käynyt koiruuksien kanssa metsälenkillä, hitsi että luonto on taas kaunis, lunta puissa, sopivasti maassa että pääsee hyvin liikkumaan. Kunhan aurinko pikkusen pilkistää, pitää käydä valokuvaamassa luontoa...
Ihkudaa on ponteva tyllerö, se on ilmeisesti kasvanut sen verran, että ruoka-annoksen kokoa on joutunut tarkistamaan ylöspäin reippaasti. Pihalla vedetään jo formuloita ja sisällä pissatkin tulee useimmin paperille, kun sanomalehtiä on laitettu vähän laajemmalle alueelle :).
Wilma on eristettävä vielä ruokailun jälkeen, ettei se pääse oksentamaan ruokaa Ihkudaalle.
Ihkudaan siskon Zaran (valkoinen nauha), kuulumisia olemme saneet lukea mailitse. Oli mukava ylläri, kun Zaran omistaja laittoi mailia. Lisan urokset ovat päässeet omiin koteihin ja tytärestä "Kertusta" näyttäisi tulevan luonteeltaan Lisaan... häntä heiluu ja positiivinen elämänasenne. Laura on kovasti tykästynyt Kerttuun.
Nyt sleep well ja vatsan viereen köllähdän.

Ei kommentteja: