maanantaina, tammikuuta 29, 2007

keskiyönkyöpeli...

Sunnuntai on mennyt pakkasen ja tulosjulkaisun 04 merkeissä, jonka valmiin matksun yhdistelin ja laitoin eteenpäin - vajavaisena sillä osa saksankielisistä arvosteluista jämähti kääntäjälle jo muutama kuukausi sitten. Toivottavasti puuttuvat arvostelut saadaan kevään tulosjulkaisuun 06.
Lauantaina pistäytyi Anita, Reima ja Mauri pihalla. Koiruudet sai leikkiä hippasta vähän aikaa. Wilma piti laittaa välillä sisälle jäähylle, kun se meni aina erotuomarisi, jos Mauri leikki Ihkun kanssa. Reimaa kiinnosti edelleen muorit... taitaa tykätä vanhemmista tyttäristä :)..

Parin viimeisen vuorokauden aikana on sää vaihdellut pakkasesta, plus asteeseen, lumimyrskyyn ja jälleen on pakkasta -27 astetta. Ei oikein huvita olla ulkona, puut ja rakennukset paukkuu, niin että ääni kuuluu sisälle.
Ihku on vähän jännä tyyppi, vaikka sillä on auttamattoman karkea ja pulin näköinen karva, sillä ei ole mitään kiirettä ulkoa sisälle. Ehkä sillä on niin tiheä alus- ja pintakarva, ettei pikkupakkaset haittaa.
Ja olkoon vain pakkasia, jos ne tietää lämpimiä kesäpäiviä :).

Eilen sain viestiä, että Ihkun Hulda-sisko olisi tulossa ens lauantaina käymään Iissä Pihtiputaalta. Nyt pidän koko viikon peukkuja pystyssä että silloin olisi hyvä ilma, saisivat tytöt formuloida ulkona.

Ihkudaa on oppinut avaamaan kaappien ovia ja sai just syötyä possun korvan, jonka kävi omatoimisesti kaapista hakemassa.
Kuuntelin puolellakorvalla uusintana euroviisukarsintoja ja täytyy sanoa, että metsään mennään taas ja pahasti.. pahaa teki kuunnellakki. Eikö nykyään osata tehdä kunnon melodisia kipaleita, joita kestää kuunnella loppuun asti???
Lordin jälkeen nukahdamme taas sadan vuoden ruususen euroviisuuneen.. no jospa uudet Idolsit pelastaa :)!

Viimme yönä kissa- ja koiralaumalla oli ajanvietettä, joka on tänään näkynyt jopa Ihkun unisuutena. Päästäinen oli tullu sisälle ja sen kanssa oli varmasti porukalla pidetty hauska. Pekka oli ottanut hengettömän ja kovasti litteäksi muokatun päästäisen parempaan talteen.
Mistähän noi elukat tietää, ettei päästäistä kannata syödä?

Ihkudaa on syönyt varmuudella yhden myyrän ja sen seurauksena olen madottanut niin koirat kuin kissatkin. Nyt kun on kissoja, madotan normaalia useammin koko katraan ja se ei ole halpaa huvia

Nyt on ehkä viisainta kömpiä nukkumaan, että huommena olisi taas työvireessä, joten sleep well!

Ei kommentteja: