torstaina, helmikuuta 01, 2007

aamutuimaan...

Aamulla ulkomittari näytti jo ihan inhimillisiä pakkaslukua... lähelle kymmenen pakkasta. Tänään päästään lenkille, koiruudet ovat varmasti sitä jo odottaneet.
Kävelin toissa päivänä kovassa pakkasessa Haminalla (edestakaisin n. 8 km) asioilla. Paluumatkalla on kantamuksena mm. koirille isoja potkaluita ja kotiin päästessä oli kuuma ja takki täysin tyhjä ja hiertynyt kantapää.
Tarkoitus oli myös tänään käydä asioilla, mutta taidan säästää itseäni huomiseen. Pitää raahata pyörä sulamaan yöksi pesuhuoneeseen, niin matkan pitäisi sujua jouhevasti... riippuen tietysti millainen sää huommena on.
Koiruuden on muuten hyvin "kestäneet" olla sisätiloissa pakkaspäivät, mitä nyt Ihkudaa himputtelee entiseen malliin. Se ei palele kovassakaan pakkasessa ja formulat pitää juosta oli pakkasta tai ei.
Sisäsiisteys on Ihkulle valjennut pikkuhiljaa ja kovalla työllä. Nyt on ollut päiviä ettei lehtiä ole ollut lattialla ollenkaan. Laitan lehdet lattialle silloin, kun pitää saada rauhassa tehdä hommia ja yöksi.
Ihkudaa on tyypillinen snakupentu, energiaa riittää vaikka pienelle kylälle.. sellainen joka ei ole kokenut snakuenergiaa ei varmasti ymmärrä mitä sillä tarkoitetaan.

Eilen raahasin pakkaseen petivaatteet ja ne on vieläkin ulkona yöllä sataneen ohuen lumikerroksen peittäminä. Päätin myös eilen, että kissoille koittaa sama kohtalo kuin koirillekkin... ei asiaa makuuhuoneeseen.

Uutisissa sanottiin, että viimme vuosi oli euroopassa kuudenneksi lämpimin keskiarvoltaan sinä aikana, kun mittauksia on tehty... me ei varmaan vaan muisteta niitä aiemmpia lämpimiä vuosia.... mut eurooppan kait kuulutaan.

Eilen ilta meni myöhään työn merkeissä, ja tuntuu etten vieläkään ole herännyt... toinen kuppi kahvia varmaan auttaa.. joten hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja: