keskiviikkona, helmikuuta 28, 2007

happy birthday...

juu, minä vanhenin tänään. En ole koskaan viettänyt omia synttäreitäni ja inhoan kaikenlaisia kökkäjäisiä. "Juhlistimme" päivää koirien kanssa siankorvilla ja jäätelöllä.. koirat sai molempia, minä vain jätskiä.
Olin saanut galtsuun onnitteluja ja onnittelijoiden linkeistä kävin tutustumassa usean galtsulaisen upeisiin kuva-arkistoihin. Kyllä luonto on kaunis ja taiteellisuus tulee monella eri tavalla esille.

Niin, nyt on paluu arkeen taas tosiasia. Pekka oli kotona muutaman päivän, pääsin autolla töihin ja takaisin. Pekka oli käynyt koirien kanssa päivällä lenkillä Saikanväylällä, haki minut töistä ja kävimme Grillillä syömässä ja kaupassa ennenkuin lähti taas töihin.
Nyt me otukset olemme keskenämme kotosalla taas seuraavat pari viikkoa. Viikonlopuksi luvattiin lauhaa säätä ja olen varautunut makkarapaketilla viikonlopun lenkkiä varten. Jospa olis kelejä käydä koirien kanssa lenkillä, nuotioimassa ja paistamassa makkaraa.
Selkä on vielä kipee, mutta eiköhän töihin pyöräily huomenaamulla onnistu. Pyörä on raahattu jo varastoon lämpenemään ja kuivumaan :).
Onneksi työpäivä on niin lyhyt, että ennättää koiruuksien kanssa lenkille, päivä on pidentynyt ja ihanaa... ei ole paukkupakkasia.

Ei kommentteja: