maanantaina, helmikuuta 26, 2007

vauhdikas maanantai...

tänään on viikko alkanut harvinaisen vauhdikkaasti. Töiden jälkeen lähdimme Pekan kanssa ajamaan suoraan Haaparantaan, kävimme Ikean viereisessä eläinkaupassa pällistelemässä ja ostamassa kaloille ruokia - koirat ja kissat saivat myös omat tuliaisherkut ja Ihku uuden hienon pannan. Pikkasen oli hinnat kruunuissa hirvittävän suuria, mutta euroon oli helppo muuttaa kun "siirsi" pilkun paikan yhden vasemmalle :).
Kävimme myös ihmettelemässä Ikeassa, ja siellähän oli kateltavaa. Pitää joskus mennä sinne paremmalla ajalla, vaikka ei ostaiskaan mitään.
Kuulin päivällä, että ystävä on sairastunut ja heti miten kotiin päästyäni lähdin häntä tervehtimään. Siellä menikin sitten myöhäiseen iltaan.
Pekka on onneksi kotona ja kävi lenkillä Ihkudaan kanssa päivällä ja ulkoilutti muut koirat, että jaksoivat olla yksin kotona. Kävimme eilen koko konkkaronkan kanssa pitkä lenkki ja kyllä snakut formuloi taas monen päivän edestä. Wilma haluaa olla lenkillä johtotähtenä ja Lisaa sekä Ihkua kiinnostaa kaikki hajut. Välillä loikitaan umpihangessa metsään, niin että lumi pöllyää.
Muorit tyytyy paljon rauhallisempaan liikuntaan, mutta pikkusen niilläkin purkautu monen päivän sisällä olo... vihdoinki pakkaset hieman lauhtui ja lenkkeilyn makuun päästiin.

Minulla on pari helppoa päivää, pääsen töihin ja takaisin kotiin autolla. Se onki nyt tosi tarpeen, sillä aamulla iski selkään noidannuoli ja pitää känkkästä selkä kierossa.
Ihkudaa liikehtii levottomana, joten pitää lähtä käyttään sitä ulkona, sleep well!

Ei kommentteja: