keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

keskiviikko ja pakkasaamu..

ei päästy vielä pakkasista, lukema on onneksi pysynyt vielä alle -30.
Sunnuntaina käytiin koko porukan kanssa lenkillä metsäisessä maastossa ja jäällä. Snautserit formuloi, muorit köpötteli ja kaikki maisteli polulta löytyneitä herkullisia hevosen kakkaroita.

Just kerrotaan uutisissa, että Vantaalla on paljon talouksia ilman lämpöä lämpöputken rikkoutumisen vuoksi... siellä ei varmasti ole hääppöstä yrittää selvitä normaaleista arkiaskareista.
Minä olen lämmittänyt joka päivä leivinuunia, säästääkseni lämmitykseen kuluvaa sähköä. Ja on toi leivinuunin lämpö sellaistaa "mukavaa" lämpöä.

Lähdin maanantai aamuna urheasti pyöräileen Haminalle kovassa pakkasessa... pyörä oli yön sisällä lämpimässä. Eihän mun keuhkot kestäny polkemista pakkasessa, piti taluttaa pyörää suurin osa matkasta.
Nyt olen sitten kävellyt työmatkat ja se on aika kova sana pakkasessa, kun keuhkot vetelee viimmeisiään. On pakko olla sinnikko... joskus.
Koiruudet ovat olleet sisällä, kun olen pois kotoa. Tuhoja ei ole tehty, mitä nyt kukkapurkki on ollut kaatuneena ja eilen oli sitten hajotettu kukka olohuoneen matolla... purkki oli eteisessä vastassa. Vahinkoja sattuu ja nämä on ilmeisesti kissojen ja Ihkun tekosia, niiden pitää saada purettua energiaa jotenki.

Viimeinen kissanpentu haettiin maanantina ja Noitanokinenä on turhaantunut, kun ei ole enään leikkikaveria. Ihkudaa yrittää painia kaverina, mutta kokoero on kissalle välillä vähän liikaa.

Nyt ne helkkarin kissat (Tursake ja Noitanokinenä) kaatoivat kukkapylvään jonka päällä on iso kukka OLI.. nyt se on levinny pitkin olkkaria.. kele pitää lähtä siivoamaan.. hyvin alkoi aamu.

Ei kommentteja: