sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

Sunnuntai aamu

On tullut taas vietettyä aikaa eri lemmikkiaiheisilla palstoilla, olisi kyllä parempaakin tekemistä :). Tein Ihkudaalle oman sivun http://www.petsie.fi/pet.php?petid=4898

Lauantain oli pitkästä aikaa vain pari pakkasastetta, joten Wilma pääsi kauppareissulle mukaan. Päästelimme polkupyörällä melkoista haipakkaa, oli ilo katsoa kun snaku painattaa täyttä laukkaa niin että vauhtia piti välillä hillitä.
Pakkaspäivät ja tuoreet luut ovat lisänneet koirien kylkiluiden päälle vähän ylimääräistä läskiä, vaikka ruoka-annosta on pienennetty. Onneksi tulee kevät ja päästään pitkille lenkeille.
Tänään on pakkasta jo -10 ja aurinko paistaa, joten lekille lähdetään.

Tuosta ruokanappuloiden määrästä... Wilma, Lisa, Feisy ja Indi saavat kaikki kuivana mitattuna 4dl päivä (2x2dl). Ihkudaa saa n. 5dl. Kaikki syövät Happy Dog:ia, Ihkudaa, Wilma ja Lisa sekotusta, jossa on Junior-croq, Junior-croq gr 23 ja Adult:ia. Muorit syö pelkästään Senior:ia.

Lisäksi saavat tuoreita naudanluita ja siankorvia.
Pakkaspäivänä kokeilin ajankuluksi myös ns. nahkaluita, mutta Lisa ja Indi oksensivat sen jälkeen aika katkerasti, koska saivat nieltyä suuria nahkanpaloja, joten ei niitä enään koirille ainakaan meidän huushollissa.

Tänään pitäisi valmistautua huomiseen töihinlähtöön ja pestä konnalandia. Taitaa käydä kuitenki niin, että lenkin jälkeen on hirveä nälkä, sen jälkeen pikku tirsat ja sitten ei saa aikaiseksi tehdä mitään :). Ylimääräistä aikaa sunnuntai-iltaan antaa, kun Amyn lailla loppui enkä aio alkaa seuraamaan sen ohjelmapaikan perijää.

Etelän koululaisilla alkaa hiihtoloma ens viikolla, näin se kevät talvi etenee. Liikenne Kemin tiellä oli eilen vilkasta pohjoiseen päin.

Mut nyt valmistaudun lenkillelähtöön. Aurinkoista sunnuntai päivää.

Ei kommentteja: