maanantaina, toukokuuta 18, 2009

Hyvää Syntymäpäivää sinulle Wilma....

Kuva: Viikin maisemissa Tomi ja Wilma - kuvattu lintutornista.
Kuva: Wilma tapaa ihanan "Mauri-Anteron" Viikin rannalla.
Kuva: Tomi, Wilma ja Pekka metrossa. Kuvat ovat Wilma synttäreiden johdosta Wilman Helsingin reissulta.
Wilma täyttää 9 vuotta ja syntymäpäiviä juhlitaan su 24.5 - koko päivä! Tervetuloa.
Vaikka blogissa on ollut hiljaiseloa -niin
ei ole ollut meillä. Minä olen takonut tulosjulkaisua, olemme lenkkeilleet paljon, pihatöitä tehty, Edi-sakemanni oli hoidossa, luontokuvausretkiä tehty ja minut hyväksyttiin Limingan Taidekouluun valokuvausta opiskelemaan. Koulu alkaa elokuussa - sitä ennen voi tapahtua vaikka ja mitä, mutta toivottavasti suunnitelma onnistuu.
Anna ja Johanna käyvät piristämässä päivää ja Anna on leiponut milloin mitäkin, eikä pelkästään leiponut, vaan valmisti myös simaa... huomenna tytöt aikoi laittaa uuden siman valmistumaan. Tyttöjen kanssa höpötellään milloin mitäkin. Tänään viritettiin renkaat roikkumaan petäjän oksasta, eihän sitä vielä tiedä vaikka kuinka notkistus, kun roikuskelee välillä renkaissa.

Koirat ovat saaneet monenmoisia lenkkejä, enimmäkseen metsälenkkejä ja ihan kunnon selllaisia. Tämä viikko meillä menee Wilman synttäreitä suunnitellessa. Ihku pitäisi nyppiä ja konesiistiä - Lisa saa tehdä trimmausseuraa ja Piksu saa tehdä minulle metsälenkkiseuraa :). Toki me otetaan koiruudet mukaan. Edin hoitojakso meni hyvin - mitä nyt Noitanokinenä näytti vain vilaukselta itseään. Edi on täällä kuin kotonaan ja ei siitä ole paljo ylimääräistä vaivaa... mutta en kyllä ikinä urosta ittelle ota... on ne niin höläppöjä.
Pekka on ollut viikon lomalla ja ollaan tehty pihahommia. Nyt Pekka makaa vatsataudin kourissa - toivottavasti minun sairastelukiintiö on jo täys. Kesä tulee pikkuhiljaa, vaikka ei koivussa vielä hiirenkorvia olekkaan. Kylmä meri vieressä pitää huolen, ettei tarvi valittaa kuumuudesta, vaikka ulkona lämpömittari näyttää lähemmäs pariakymmentä astetta.

Konnat pääsivät lauantaiaamuna ulkoaltaaseen, nyt ne on sisällä syömässä... pääsevät aamulla takas ulos.
Rakas, rakas Wilma täyttää vuosia... aika on mennyt älyttömän nopeasti. Toivttavasti meillä on Wilman kanssa vielä monta yhteistä vuotta edessä, ja toivottavasti me kaadutaan yhdessä ja saappaat jalassa.
Wilman on kyllä päästävä viikolla ajamaan jälkeä, se niin tykkää jäljestämisestä - siinä hieno lahjaidis!
Nyt nukkmaan - huommena uusi päivä ja uudet kujeet.
Annalle tuhannesti kiitoksia kaikesta touhuamisesta, onneksi renkaista tipahtaminen ei aiheuttanut vakavempaa.

Ei kommentteja: