perjantaina, toukokuuta 29, 2009

Rauhallista heräämistä aurinkoiseen aamuun
Kuvat: Eilisiltaiselta lenkiltä bongattua.
Eilispäivä meni tuulessa ja tuiskussa. Välillä oli sähköt pois pitemmäksi aikaa. Pihakeinun tuuli lennätti pihanpoikki ja tavaroita sai kerätä ympäri pihaa. Eilinen lämpötila keikkui koko päivän +7 asteessa, tuntuu aivan mahdottomalta uskoa että viikonlopuksi on luvattu helle toteutuu.
Anna tuli illalla käymään ja lähdimme puoli yhdeksän jälkeen lenkille - Anna sai luvan lähteä myöhäiselle lenkille vaikka tänään on koulupäivä. Anna otti Nallen mukaan ja niin huristeltiin metsäautotietä aika pitkälle, ennenkuin jalkauduimme. Koirilla oli kovasti haistelemista ja saimme olla tarkkana etteivät vedä naamaansa mitään "laittomuuksia"... raatoja sun muita. Myöhäisestä lenkistä kehkeytyi ihan kunnon pituinen, melkein kaksi tuntia hurahti nopeasti. Anna bongas kukkia ja muita ihmeitä ja minä kuvasin.
Toivottavasti Anna on jaksanut lähteä kouluun aamulla :).
Meillä on Annan kanssa tarkoitus tehdä yölenkkejä koirien kanssa, kunhan Annan kesäloma alkaa. Yöllä on niin rauhallista olla liikkeellä ja voi ihan rauhassa ällistellä yön ääniä ja uuden päivän kajoa.... ja koiria voi pitää pyörätiellä irti, kun ei ole muita liikkeellä.
Tänään olisi tarkoitus tehdä akvaarioon vedenvaihto, imuroida ja nauttia olostaan. Illalla voisi taas käydä myöhäisellä lenkillä jossainpäin... sillä me ei harrasteta samoja perättäisiä lenkkimaastoja. Päivä alkaa kuitenkin Haminan reissulla, pitää käydä asioilla... sen jälkeen renttavaatteet takas päälle ja voi olla vähemmän ihmisen näköinen.
Mukavaa perjantaipäivää! Annalle ja Johannalle pienenä muistutuksena, että kesäloma on jo ovella... jos ette muuten satu muistamaan :).Ei kommentteja: