torstaina, toukokuuta 28, 2009

Kesäloma alkoi myrskyssä.

Kuva: Kasteinen oksa, kuvattu sunnuntaiaamuna.
Ulkona on myrsky, joka alkoi jo eilen illalla. Myrsky ei haitannut yöunta ja ihmeesti sähköt ei ole pätkiny... tai en ainakaan tiedä siitä mitään.
Nyt minulla on alkanut kesäloma... JEEE! Tulosjulkaisu on lähtenyt eteenpäin ja nyt voin viritellä uusia juttuja aloitettavaksi. Ensimmäiseksi pitäisi päivittää Nean sivuille pentuetietoja, ne on pahasti jäljessä.
Eilen kävin vaihtamassa multia Martta-ystävän kukille ja illalla vein kyläluudan naapuriin. Täällä Pohjois-Iissä on kylätoimikunta hankkinut oikean luudan, joka pitää viedä kyläilyn merkeissä aina uuteen kyläpaikkaan. Entisaikainen naapurissa kyläily on kuihtunut olemattomiin. Kylään ei saa mennä ekxtempore, pitää pyytää hyvissä ajoin lupa vierailuun - muuten jää kahveet saamatta tai ovi ei aukea... vähintäänki talonväki on naama mutrulla, että mikset ilmottanu tulostasi, kun meillä on niin paha siivo ja pullat pakkasessa.... ja sinne ne jääkin.
No meillä on vain paha siivo, eikä pullaa ole pakkasessa.
Ihan kannatettava idea toi kyläluuta.
Viikonlopuksi on luvattu helteistä säätä... JEEE. Aion nauttia täysillä, pestä Kikan ja parrat, pihaistutuksia pitäisi vielä suunnitella... onhan nyt kuu kasvussa.... ja pitäisi nojata liiterin nurkkaan, että se rysähtäs kasaan. Ei vois Pekka enään laistaa liiterin uusimista.
Tämä päivä menee varmasti sisähommissa ja värkkäillessä. Koirien kanssa pitää tietenkin jotain hommata. Kunnon pyörälenkki partojen kanssa on tiedossa heti myrskyn laannuttua, pääsee parrat kunnolla formuloimaan.
Aamun meinaan töllöttää telkkaria ja virkata... olen aloittanut uuden virkkausprojektin.

Ei kommentteja: