maanantaina, joulukuuta 21, 2009

Joulu on jo niiin lähellä.

Joululauluja linkkejä Youtubeen;

Jope Ruonansuu - Pakollinen joulu/Mannen Joulu
http://www.youtube.com/watch?v=lFiqMm6520w&feature=related
Jope Ruonansuu - Tonttu ja Enkeli
http://www.youtube.com/watch?v=XvHkpJaQCIk&feature=related
Juice Leskinen - Sika
http://www.youtube.com/watch?v=j-CuPDYB9UM

No niin, nyt joulu voi tulla kun musiikki on viritetty kohdilleen.
Minä olen aina vähän vastarannan kiiski ton joulun kanssa. Silti joudun myöntämään, että kun saan nämä tietisikkajutut tehtyä jatkan joulusiivousta. Lisäksi joudun tekemään ruokaostokset - Pekka kotiutuu vasta aattona ja sen soppailu taitaa jäädä tänä jouluna väliin - kyllä Pekkaa harmitta ja meille taitaa tulla kuiva joulu, kun en oikein jaksa olla ostoksilla.
Kovat pakkaset on toistaiseksi takana, ei toi tämän päiväinen tuuli ole kyllä yhtään lauhempaa - menee luihin ja ytimiin, vaikka pakkasta on vain -10 astetta.
Aika menee niin älyttömän joutuisasti, kaikkea pientä tulee touhuttua, mutta ei mitään oikein näkyvää silti saa aikaiseksi.
Löysin sivustolle vanhan talvikuvan, tämän talven lumille ei ole tullut otettua yhtään koirakuvaa. Ensin ei ollut lunta, sitten kun saatiin vähän lunta, alkoi paukkupakkaset. Päivät ovat olleet tosi pimeitä - tänään on vuoden pimein päivä - joten valoa kohti ollaan menossa tulevina päivinä.
Tuli vaan mieleen, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä, kun ei omista koirista saa otettua kuvia.
Nyt iltapäivälevolle - osaan nauttia lomapäivistä houhuilun välissä - ja sitten valssille rätin ja ämpärin kanssa. Kyllä se joulu tulee vaikka ei hirveesti ressiä revi... näin uskon.

Ei kommentteja: