sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2011

Rentouttavaa lenkkeilyä

Kevyet jäljet hangella
Kelkalla kahlattu syvällä
Wilma
Wimpula luuraa pusikossa
Unski uppo-otus
Upposnautsereita

Trio vauhdissa
Kumpi ja kampi
Kuka saa kepin, väsytystä
Kolme kovaa
Kepit on in
Tarkkailua Wilma, Ihku ja Unski
Wilma ja Ihku - kumpi on kumpi
Actions - tästä se alkoi
... ja tähän se loppui
Kuvat napsittu automaatilla lauantai päivän lenkiltä Saikanväylällä. Ihkulla ja Unskilla oli yhteenotto heti alkumatkasta, Wilman jahdatessa moottorikelkkaa. Kelkkoja olikin eilen paljon liikkeellä ja koiruuksilla oli hihnat koko matkan kiinni pannoissa, että ne saa nopeasti otettua kiinni kelkkojen lähestyessä. Ei tarvi kuin seurata koiria, niin pysyy hyvin selvillä mistä päin kelkka on lähestymässä vaikka sitä ei vielä itse näe tai kuule. Koirat tottelee hyvin ja tulevat kutsusta luo, mutta kun tapana on päästää ne vapaaksi kelkkojen mentyä hyvän välimatkan päähän, on kiljuminen melkoista ennen irtipääsyä.
Ihku ja Unski olivat sen verran aktiivisesti toistensa kipussa, joten väsytin niitä välillä keppiä heittelemällä, loppumatka lenkistä sujuikin todella rauhallisissa merkeissä.
Viikolla satoi pari vuorokautta lunta, vanhat kelkanjäljet oli tukossa ja piti lenkkeillä vain tuoreilla kelkanjäljillä. Loppumatkasta posket punoitti harmistuksesta, kun yritti päästä pehmeällä pohjalla eteenpäin. Aurinko paistoi koko päivän ja uusi lumi hohti häikäisten, pakkasta oli -10 astetta.
Mylly-tietsikka vaatii vielä vähän säätöä. Eilen sain Tomin avustuksella ääniohjelman ladattua koneeseen, nyt voi taas kuunnella koneella ollessa radioa. Näytön kalibroiti on tekemättä ja se pikkusen häiritsee, kuvia katsoessa. Pitää tehdä pikkuhiljaa säätöjä.
Katja on tulossa suomeen Ramseksen ja "Dieterin" kanssa ens kuussa. Suunnittelin että lähtisin snakujen kanssa ensin Lappeenrantaan Annikin ja Millan luo, oltais yö siellä ja seuraavana päivänä tapaisimme Saksasta tulijat. Ilmeisesti joudun muutamaan suunnitelmia, kun olis hyvä tilaisuus leikkauttaa Unski viikkoa ennen pääsiäistä perjantaina. Pääsiäisenä on useampi vapaapäivä, joten olis hyvä jos olisimme kotona kun Unski joutuu pitämään kauluria. Leikkauksen jälkeen olisi heti viikonloppu ja seuraava viikko on vajaa työviikko.
Pitää vielä miettiä ja suunnitella, Unskin pallit on nyt kyllä saatava napsaistua pois... narttujen juoksukierto alkaa kohta taas alusta.
Jos Pekka on vapaalla pääsiäisen alusviikon, niin ehkä pääsisin reissuun Wilman ja Ihkun kanssa. Pitää tietysti tehdä töissä sisään pari päivää.
Saa nähdä millainen uusi kynsi kasvaa Unskin kannukseen. Sidettä vaihtaessa olen katsovinani että kannus on saanut vaurioita, kannuksessa on selvä hampaanpistojälki. Kynnen ydin on paljaana kun vaurioitunut kuori poistettiin. Side on saanut olla hyvin ja Unski ilman kauluria.

Minä tässä vain jaarittelen ja tekemistä olisi (huom! ei on) vaikka kuinka paljon. Vielä ei tee hirveästi mieli lenkille, koska aurinko ei paista. Jospa saisin tehtyä ensin kotihommia, sitten lenkille, Unskin trimmaus ja akvaariorutiinit. Nukkumaan pitäisi päästä viimeistään klo 19.
Tavoitetta kerrakseen kun olen niin vätys.
Anna piipahti yhtenä iltana, pituutta oli hujahtanut hurjasti lisää. Koirat muisti vaikka edellisestä käynnistä onkin aikaa... eihän ne unohda koskaan.
Ei kai se auta ja lopettaa tällä kertaa.
Oikein aurinkoista kevätpäivää ja mukavia lenkkeilyjä koiruuksien kanssa.

Ei kommentteja: