lauantaina, elokuuta 13, 2011

Nikon D90 palasi kotiin JEEE!!!!!

 Nikon D90, objektiivit Nikkor 18-200/3.5-5.6G VR ED DX ja Nikkor 50mm 1:1.8 D


Taas näitä "kukka ja kimalainen" kuvia.
Torstaina iltavuoroon ja perjantai aamuna kuuden jälkeen kotiin. Koirat odotti häkissä ja pääsivät heti aamulenkille altaalle. Pienen aamupalan jälkeen kellahdin kahdeksan jälkeen nukkumaan sohvalle ja heräsin puoli yhden aikaan. Ei malttanut nukkua pidempään, kun piti kipaista postilaatikolle josko ilmoitus kameran saapumisesta olisi tullut... ja olihan se. Postilaatikkoon oli saapunut myös ilmoitus kameran ja jalustan välikappaleen saapumisesta. Olin tilannut sen netin kautta Verkkokaupasta ja siellä on kyllä hyvä palvelu. Näki heti onko tavara varastossa, ei ollut mutta tilausvahvistus tuli. Seuraavaksi tuli meili, ettei tilaamani tuotetta ole vielä tullut ja seuraavaksi tulikin meili, että tilaamani tuote on postitettu minulle. JEE!
Piti heti klikkailla kukkapuskia ja ötököitä.
Tänään lähdemme sieneen ja minä en ota keräilytarvikkeita mukaan vaan kameran. Pekka saa katella sieniä, joita on kyllä huolestuttavan vähän näkynyt.
Koirat pääsee mukaan ja myöhemmin päivällä joutuvat trimmauskäsittelyyn.
Käytin Unskia eläinlääkärissä ja vaikka olin saanut kaverin ensiapu neuvoilla pallipussin paranemaan päin, oli syytä käydä lekurissa. Eläinlääkäri totesi pussissa ihotulehduksen, joka on ilmeisesti seurausta jonkin ötökän puremasta/pistosta jota Unski on alkanut nuolemaan ja osasyynä on myös tämä vuodenaika.... juu ja pallit poistanut el.lääkäri sanoi ettei nykyisin tarvi ajoittaa pallien poistoa kylmempiin vuodenaikoihin. Unskilta tutkittiin varmuuden vuoksi myös eturauhanen ja se oli ihan Ok.
Unski sai antibiootti piikin ja reseptin viiden päivän Synulox vet 200mg/50mg tablettikuurille. Unski on jälleen pönttöpääkoira. En ole aiemmin kyllä nähnyt koiraa joka suhtautuu kuin ei mitään pönttöön. Unskille näyttää olevan ihan sama onko pönttöä vai ei, ei tarvi pyydystää pönttöä laittaessa, Unski istuu nätisti valmiina.

Sit niihin ensiapuohjeisiin. Minua neuvottiin (luotettavalta taholta) suihkuttamaan pallipussia, kuivaamaan erittäin huolellisesti ja jos patit ei eritä mitään laittamaan perunajauhoja - jos erittää niin hienoa sokeria ja antamaan kyytabletti. Hienoa sokeria käytetään kuulemma kuivaamaan eritteet alueista joita ei voida esim. ommella tikkejä. Perunajauhon käyttöhän on vanha ja tuttu esim. hautumien hoitoon käytetty konsti. Toi hienon sokerin käyttö oli kyllä täysin uusi juttu, mutta jo seuraavana päivänä pallipussi näytti täysin erilaiselta. Lekuriin mennessä piti jo ihan miettiä mennäänkö sinne turhaan. Kyytabletin annoin vain kerran, hienoa sokeria laitoin joka suihkutuksen jälkeen.
Vaikka Unski on saanut nyt antibioottia, laitan joka suihkutuksen jälkeen hienoa sokeria edelleen.
Unski oli muuten aika mainio el.lääkärissä. Kun el.lääkäri teki jonkin toimenpiteen/tutkimuksen Unski alkoi tuijottaan ikkunanlaudalla olevaa nappulakuppia. Sanoin lekurille, että sen pitää antaa Unskille makupala palkkioksi... ja niin Unski sai useamman makupalan aina toimenpiteen jälkeen. El.lääkäriä vähä nauratti ja se sanoi että olispa kaikki koirat samanlaisia, alistuvat kiltisti toimenpiteille koska saavat sen jälkeen palkkion.

Nyt metsään kahvitermarin ja koiruuksien kanssa.
Aurinkoista lauantaipäivää.

Ei kommentteja: