torstaina, elokuuta 18, 2011

Pitkässäkarissa


Sunnuntaipäivä vietettiin Pitkässäkarissa soudellen, ruohoa leikaten ja makkaraa paistaen. Sää oli tosi lämmin ja aurinkoinen... taisi olla viimeinen kesäpäivä. Koirista oli mukana vain Wilma ja Ihqudaa, Unski jäi pönttö päässä kotiin.
Tulipahan sitten koettua sekin, että kuvaaminen ei maistunut yhtään niin hienolta kuin aiemmin. Olen varmasti yksinkertaisesti puhkikuvannut "rannalla kuvat". Nyt pitäisi keksiä uusia juttuja, mutta vähän vaikeaa se on kun kamera on mukana vain koirien kanssa lenkkeillessä... ei ole aikaa lähteä uusille urille etsimään uusia kuvauskohteita.
Kävin Unskin kanssa sunnuntaina iltapäivällä pyörälenkillä ja pojalla riitti vauhtia koko 10 kilometrin verran. Välillä poikettiin Martan luona ja Unski sai pullaherkkuja.
Nyt painaa päälle lenkki koirien kanssa ennen töihin lähtöä. Pitäisi käydä katsastamassa puolukkatilanne viimme vuotisillä keräilypaikoilla. Eilen katsastimme yhden paikan ja löysimme paljon hyviä mustikoita. Olemme saaneet päivittäin mustikka-annoksemme lenkkipolkujen vierestä. Eilen näytti, että Wilmaa alkaa jo kyllästyttään mustikoiden syönti ja se olisi halunnut jatkaa matkaa, että pääsee haisteleen hajujälkiä. Lohdutin Wilmaa, että nauti nyt mustikoista ja metsästä, sillä on koiria jotka ei ikinä pääse metsään ja mustikoita syömään.
Ei auta vaan pitää lähteä lenkille, koirat tepastelee jo levottomina.

Ei kommentteja: