perjantaina, kesäkuuta 22, 2012

Leppoisaa Juhannusta!

 Piksun lähettämä kuva. Lisa ja Pisku toivottavat Aurinkoista Juhannusta -tervehdys!

Juhannusvieraasta Oskarista (13v)  irroitettu punkki.
Tuskailin jo, että nyt ei ole kuvaa blogiin, mutta tilanteen pelasti Oskari-vanhus jolta Tomi löysi punkin. Kun olin irrottanut otuksen, pitihän siitä ottaa vielä kuva ennen kuin se päätyi vessan pönttöön... Joten nyt voi toivottaa oikein hauskaa keskikesän juhlaa!!!... toivottavasti ilman punkkeja.
Kulunut viikko on ollut aikamoisen raskas. Maanantaina, kun aloitin iltavuoron, meille ehdotettiin että tekisimme joka työpäivän lisäksi muutama tunti ylimääräistä, jotta saisimme torstain työpäivän vapaaksi. Minulla oli lisäksi miinusta kolme ja puolituntia, koska olin lähtenyt aikaisemmin töistä edellisen torstain ja perjantain välisenä yönä kun saatiin työt tehtyä. Koska muille iltavuorolaisille sopi torstain sisään tekeminen, jatkoimme iltavuoroa. Sain tehtyä lisäksi myös miinustunnit pois. Olihan se aika raskasta, tehdä joka päivä yli 12h työvuoroa... kotona ei ennättänyt käydä kuin nukkumassa. Onneksi Pekka on vielä lomalla ja hoiti huushollin ja lenkkeilytti koirat.
Sanoin jo töissä, että minusta tuntuu että minulla on kotona työorja... joka ei onneksi ole tummaihoinen eikä sillä ole vinoja silmiä, muuten mua syytettäisiin orjan pitämisestä. Pekka on koko loman touhunnut kaikenlaista, ja saanut hirveästi kaikenlaista aikaiseksi... oikea ikiliikkuja. Taitaa huokaista, kun pääsee palaamaan takaisin työhommiin... mites minä sitten tulen toimeen, kun olen tottunut pääsemään kotona suht helpolla?
Eilen Tomi, Noora, Erkki ja Oskar tuli meille viettämään juhannusta. Heidän junamatka ei mennyt ihan putkeen. Kun Noora ja Erkki oli palaamassa leikkivaunusta, juna oli saapumassa Kauhavalle heidän ollessa vaunun eteisessä, juna oli heilahtanut ja Erkki kaatunut ja pudonnut vaunun porras syvänteeseen. Erkille oli tullut runsaasti verta vuotava haava takaraivoon ja heidän ei auttanut kuin mennä Kauhavan terveysasemalle, jossa Erkin takaraivoon ommeltiin kolme tikkiä. Siinä tuoksinassa, Nooralta oli jäänyt junaan yksi reppu, joka löytyi Oulun asemalta junasiivoojien tiloista. Juhannusvieraat saapuivat muutaman tunnin myöhässä, mutta tapahtuma ei ollut ainakaan Erkkiin jättänyt mitään traumoja, oli kuulemma nukkunut tikkejä ommeltaessa.
Nyt minulla on takana pitkä yöuni ja pitäisi alkaa touhuamaan jotain. Meillä ei ole mitään erityissuunnitelmia juhannuksen varalle... grillataan jne... ihan normia. Sää tällä hetkellä tuulinen – vähän kolea sellainen – aurinko kuitenki paistaa. Tuuli pitää huolen ettei itikat pääse pahemmin kiusaamaan. Syreenissä on kukat nupulla, juhannusruusussa tuskin nuppuja... nyt on kuitenkin Juhannusaatto 2012... kalenteri kertoo sen, jos ei muuten usko.
Kiitos Tiinalle Nadan kuulumisista, Annikin poppoolle mukavia seilailuja, toivottavasti Millan haljenneen kynnen poisto ei pilaa koko juhannusta ja Soilelle kiitos Tinon (Lisa- Brinata St Bagheera) kuulumisista. Toivottavasti saan purettua kamerastani lähettämäsi kuvat nuorekkaasta ja komeasta Tinosta. Lisalle ja Piksulle kiitokset mummolaan tuodusta kesäkukasta :)!

Oikein mukavaa ja turvallista Juhannusta kaikille!

Ei kommentteja: