torstaina, lokakuuta 04, 2012

Konnaton mökki ja reissu edessä IhQudaa

 Unski

 Tämä viikko on mennyt sanan varsinaisessa merkityksessä, koko rahan edestä lentsussa. Lentsu alkoi kurkkukivulla, jonka sain pois päiviltä kurlaamalla kurkun voimakkaalla suolavedellä. Seuraavaksi tulikin sitten nuha, joka sitkeästi pitää pintansa edelleen. Tähän lentsuun liittyy myös luusärky ja tietysti tosi nattelo olo.

Sain vasta eilen pestyä koirat ja kävin tekemässä niille kone trimmin, heti niiden kuivuttua. Edellisenä iltana olin siistinyt niiltä jalkakarvat, ihan sohvalla istuen. Itse trimmaus sujuikin sitten tosi näppärästi.

Lentsu ei ole estänyt koirien kanssa lenkillä käyntiä. Joinakin päivinä aurinko on paistanut niin komeasti, että on ollut pakko lähteä lenkille.

Tiistaina sain konnille lopetusajan. Ennen eläinlääkärille menoa pidin konnia lämpölattialla ja lämpimässä vedessä, jotta niiden aineenvaihdunta olisi vireässä tilassa. Eläinlääkärin laitettua nukutusaineen konniin, ne nukahti todella nopeasti. Viimeinen piikki laitettiin vatsaonteloon kilven alle, jonka jälkeen ne varmuuden vuoksi vietiin el.lääkärin vastaanotolla olevaan pakastimeen... josta haen ne tänä aamuna ja Pekka hautaa ne tontin reuna-alueelle. Nyt konnilla on varmasti parempi olla, kun elämä täällä niille ei niin luontaisella leveysasteella. Trooppisten lemmikkien tuonti ja pitäminen pitäisi lailla kieltää. Vaikka niitä kuinka hoitaisi mahdollisimman hyvin, ei se kuitenkaan vastaa niiden oikeaa elinympäristöä.

Olen herännyt tänä aamuna jo viiden aikaan ja sain viimein rajattua ja pienennettyä partojen uintikuvat ja tehtyä niistä galleriat.


Ennätin nimetä vain muutaman kuvan, sillä nyt pitää valmistautua lähtemään muutaman päivän syyslomalle. Laittelen kuvia ja juttua reissusta... jos vesisateelta saa mitään kuvattua.

Ei kommentteja: