maanantaina, lokakuuta 22, 2012

Kyllä se tästä taas lähtee...

 Nyt jo sulanut ensilumi satoi Iihin 16.10.2012. Tuli kuvattua vain muutama hassu kuva reissussa. Kuvat Hankasalmelta 06.10.2012. Suppilovahveroita.

 Komea tuulimylly.
Päivät on mennyt todella hissukseen. Jotain pientä olen jo värkkäillyt... Todella pientä ja lähellä sohvaa, että on päässyt heti vaaka-asentoon kun on alkanut heikottaan. Sisäinen tärinä palaa aika ajoin, mutta eiköhän se siitä. Nämä syksyt näyttäisi minulla menevän aina saman kaavan mukaan... kipeänä. Jospa tähän joskus tottuu.
Lyyti, Unskin siskolikka tuli eilen pariksi päiväksi hoitoon. Saatiin vähän lisä säpinää partalaumaan. Olen käynyt pari kertaa Ihqun kanssa pienellä iltalenkillä. Muuten partojen lenkkeilyn on hoitanut Pekka. Lauantaina oli komea aurinkoinen sää ja kun Pekka ennätti lähteä partojen kanssa lenkille, kävin yksin pienen pyörälenkin.
Kiireisen kesän ja alkusyksyn jälkeen on nyt pakko ollut ottaa rauhallisesti, kunnon sairastelu saa sen aikaiseksi... jos ei muuten malttais. Vielä olisi tarkoitus varata muutama käyntiaika suolahuoneelta, siellä käynnit ei ainakaan pahenna nykyistä tilannetta.
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja: