lauantaina, helmikuuta 23, 2013

Koirapuistossa 12.02.2013

 Iin koirapuistossa Ihqu, Unki, Lisa ja Lyyti.


Tiistaina 12.02. järjestettiin Piksun kanssa partojen kokoontumisajot Iin koirapuistoon. Parrattomille oli mukana pullakahvit, parrallisille varattu herkkupatukat.
Kokoontumisajot aloitettiin kepinheitolla, Piksu sai toimia keppilinkona kun minä yritin pysyä kameran kanssa mukana tilanteissa. Parroille vaihteeksi mukavaa vaihtelua käydä haistelemassa koirapuiston merkkauksia. Talven aikana puistossa olevat muovituolit oli ainakin merkattu uroskoirien toimesta keltaiseksi... ja haju oli aika karsee. Osa koirien ulkoiluttajista ei myöskään olleet siivonneet koiriensa jätöksiä, lumesta pilkistävistä paskakasoista päätellen... on se vaan joillekin niiiin vaikeaa.
Kotiin tultuani, käynnistin tietsikan ja olin päivittämässä kotisivun etusivulle uutta kuvaa, kun kuului se mystinen ”pim” ja kone pimeni.
Aukaisin koneen sivupanelin ja yritin tarkastaa, olisiko jokin piuha löysällä. Tutkin hartaudella koneen sisältöä ja käynnistin koneen uudelleen... ei päässyt alkua pidemmälle. Soitto Tomille Intiaan ja päätimme, että kone on vietävä huoltoon.
Kiikutimme Pekan kanssa koneen Haukiputaalle ATK-central:iin ja sanoin pojille, että itken jos kiintolevy on rikki. Sovimme että koneeseen saa päivittää Windows 8 joka tapauksessa, löyty vikaa tai ei. Tosiasiassa mulle ei olis tullut mikään paniikki, vaikka kiintolevy olisi ollut rikki -vain pikkuisen hidastetta hommiin. Olenhan tallentanut kuvia uskollisesti myös DVD:lle ja ulkoisille kovalevyille...

Ei kommentteja: