lauantaina, kesäkuuta 08, 2013

03.06.2013 hellettä viilennettiin veden äärellä

 03.06.2013 klo 15.00

 Ihqu


 Ihqu ja Unski
 Lisa ja Unski
 Lisa


 Lisa ja Ihqu

 Lisa ja Unski
 Trio Unski ja Lisa
 Unski Pintaväreilyä
 Kliivia kukassa

Ii: Auringonnousu 8.6.2013 2:27. Auringonlasku tänään 0:11.
Lyhyestä virsi kaunis; helteet ovat ilmeisesti nyt tältä erää takanapäin, eilen vielä mittari näytti reilun kaksikymmentä astetta plussaa… nyt lauantai aamupäivällä +15 ja sateisena. Saimme nauttia todella kauniista kesäisistä päivistä kolme kokonaista viikkoa, Jee!
Minulla on jatkunut myös tällä viikolla kaikenlainen touhuaminen. Olen aloittanut suursiivouksen, päässäni olevan tarkan suunnitelman mukaan. Olen surutta käynyt kussakin kohteessa olevat tavarat ja roinan läpi ja poistoihin heitetyn tavaran on sitten Pekka jaotellut mikä menee mihinkin kierrätyskohteeseen ja vienyt asianmukaisesti pois.
Jotta jokaiseen päivään mahtuu myös lenkkeilyä ja pyöräilyä otan yhtenä päivänä aina jonkin ”määrätyn” siivousprojektin ja olen ainakin tähän asti pysynyt aikataulussa, jopa edellä sitä.

Piste siivoukselle häämöttää viikon kuluttua, siihen mennessä toivottavasti olen siivonnut huushollin ja lisäksi myös ulkosauna ja koirahuone on pesty. Viikolla Pekka aitasi sisäpihan, nyt koirat voivat olla pihalla ilman jatkuvaa valvontaa.

Kiitos Piksulle ja Lisalle mukavasta merenrantavedessä kahlailusta jonka aikana aurinkoinen ja helteinen sää muuttui pilviseksi ja ajoittain synkäksi enteillen sadetta ja ukkosta. Pirjolle ja Ikelle myös kiitokset todella vauhdikkaasta ja hikisestä iltalenkistä altaalla.
Nyt jatkan suursiivousta, ei kerta kaikkiaan malta istuskella koneen äärellä pidempään. Tänään pääsen iltapäivällä irtaantumaan huushollihommista Kemin reissulla.

BH käyttäytymiskokeen hyväksytysti suorittaneiden määrä kasvoi taas eilen illalla. Ensin Pirjo ja Ike suoritti kokeen 03.05. ja eilen illalla saatiin jatkoa kun Aleksi ja Jukkis, sekä Sari ja Ira saivat kokeesta hyväksytyn! Onnittelut!!! Eilen illalla varmaan kasvattaja-Päivin puntit tutis kentän reunalla jännityksestä :)!
Toivotamme mukavaa ja kesäistä viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: