maanantaina, toukokuuta 05, 2014

Kesä keikkuen tulevi ja bongailuja

 Rakeita ovenedusmatolla.
 Pilviä.


 Pitkänkarin rannalla.

 Yksinäin bongari.
 Unski. Ihqu.
Eilen sunnuntaina oli pilvien päivä, koko päivän taivaalla seilasi jos jonkinlaisia pilviä. Välillä pilvien välistä pilkisti aurinko, välillä satoi lunta tai rakeita. Päivä oli todella kolea, vain +3 astetta lämmintä, vasta iltapäivällä sää vähän lämpeni, kun aurinko pääsi paistamaan.
Varustauduimme kunnon talvivaatteet päällä merenrannalle, kun lähdimme käymään mökillä. Pekka lähti bongaileen lintuja rannalle. Lähimpänä olevat linnut säikähtivät meidän rannalle menoa ja pakenivat kauemmas. Lähdimme partojen kanssa mökinpihalle, että Pekka saa bongailla lintuja hetken rauhassa.
Tänä aamuna innostuin kuvaamaan lintujen ruokintapaikalla vierailevia ruokailijoita. Muuttolinnut olivat arkoja, joten sain kuvattua käpytikan, mustarastasnaaraan, talitintin, peipponaaraan (?) ja oravan. Orava oli aika kuppasen näköinen, olisiko raju karvanvaihtuminen vaiheessa vai minkä vuoksi toisesta kyljestä näkyi paljas iho.
Samalla sain kuvattua kissat, jotka tepastelivat lähistöllä. Tursakkeella oli ”soma ja lempeä” ilme naamalla, muistutti ilmeeltään ihan piirroshahmo Karvista. Noitanokinenä omana itsenään – pulleana.
Laitoin kuvat kuvat.fi sivustolleni, tässä linkit.
Kissat
Lintujen ruokintapaikalta 
Nyt odottelemaan viikon edistymistä, sillä uskon että sää lämpenee loppuviikosta – uskon ja toivon.

Ei kommentteja: