tiistaina, lokakuuta 24, 2006

Harakiripäivä

Aamulla oikea pääkallokeli. Maa oli kirkkaan jään peitossa, tiet tosi liukkaat ja satoi vettä. Eipä näkynyt aamulla Kantolantiellä hurjastelevia autoilijoita, kerranki noudatettiin nopeusrajoituksia.
Maa on edelleen paljas, ei lunta ei sohjoa.
Olen varmaanki aloittanut valmentautumisen Wilman ja Lisan kotiin tuloon. Joka päivä on tullut pyöräiltyä ja käveltyä.
Tänään oli sitten oikea harakiri päivä huolimatta aamun liukkaudesta. Lenkkeilin kaverin koiruuksien kanssa ainakin 16 km (kävellen) metsäteitä. Lisäksi päivän aikana olen pyöräillyt 8 km. Päivällä tuntui, että taju lähtee ja jalat ei tuntunu ollenkaan omilta. Suihkun, ruokailun, venyttelyn, tirsojen ja vielä venyttelyn jälkeen olo oli tosi mahtava. Palautuminen on ollut kohtuu hyvää, lukuunottamatta penikkatautia kintuissa... maastokengät jalassa, kun olisi pitänyt olla ne hyvät lenkkarit.

Olen aiemminkin huomannut, että kun vetää itsensä kunnolla ns."piippuun" olo on tosi hyvä raskaan lenkin jälkeen.
Kauppareissulle en enään pyörällä lähtenyt vaan turvauduin Tiinan kyytiin... ja ostin suklaata :)!


Kissojen madotus voi olla myös tosi helppo; murskasin puolikkaan Axilur tab. tilkkaan hyla vispikermaa per kissa ja annoin kullekkin kissalle vuorotellen. Jokainen kissa latki lautasen tyhjäksi, ja se siitä. Ei tappelua, taistelua, sylkemistä, sotkemista... on se helppoa kun sen oikein oivaltaa. Edellinen toistetaan vielä parina päivänä.
Lisan pentujen nimet löytyy täältä http://www.elisanet.fi/magicmaker/uutiset.htm
Wilman pentujen nimiä vielä panttaan :). Kerron torstaina mikä minulle tulevan pennun nimi tulee olemaan.
Enään 3 yötä kun näen R I S U P A R R A T.. ihkuu!

Ei kommentteja: