sunnuntaina, lokakuuta 29, 2006

Jettyspoof's IhQ Daa


Wilma, Lisa ja IhQ Daa kotona.
Kaikenkaikkiaan reissu meni hyvin. Ennätimme perjantaina lumimyrskyn alta Kellokoskelle, ja lauantaina ajelimme leppoisasti kotiin hyvässä kelissä... ei tietoakaan lumimyrskystä koko reissulla.... paitsi että kotona odotti lumikinokset ja talvinen maisema. Olihan se yhtä hulinaa Nean luona perjantaina. Laura oli saapunut Sulon, Lisan ja pentujen kanssa, Wilma pullisteli omista pennuista ja muutenkin yritti pyöriä pomona.
Minun jälleennäkeminen ei niitä juuri hetkauttanut, kun oli paljon muuta säpinää. Ei muuta, kuin pyöritteleen Wilman narttupentuja ja päädyimme Nean kanssa "punaiseen narttuun". Sitten tutkailtiin Lisan pontevat pennut ja otimme valokuvia kaikista pennuista.
Lauantaina lähdimme paluumatkalle, Wilma ja Ihkudaa saivat oman boxin ja Lisa oman. Ostin Nealta karhupedin, koska Wilma oli valloittanut Yazzin karhun. Aleksi sai istua karhun turvallisessa sylissä koko matkan. Pysähdyimme usein ja Ihkudaa oli tosi reipas, ei kiljunut, viipelsi ensilumessa, pissas ja kakkas ja sai sapuskaa kerran matkan aikana. Kotiin saavuttuamme lauantai iltana Feisy oli selvästi tyytyväinen kun partanaamat kotiutu ja oli tosi kiinnostunut pennusta. Indi ei ollut kiinnostunut pennusta. Ihkudaa tutki paikkoja, tutustui kissoihin, roikkui Feisyn hännässä ja vauhti ei millään meinannut hyytyä vielä puolen yön jälkeenkään. Puoli kuuden aikaan sunnuntai aamuna Ihkudaa meinas, että nyt riittää unet. Aluksi pissat ja kakka osui hyvin paperille. Kun aamulla oli -12 pakkasta en vienyt sitä ulos nyt pissa ja kakka ei aina osunutkaan paperille. Koirien vesikupilla vieraillaan turhan usein, mutta en meinaa ottaa vesikuppia pois, kyllä se vielä menettää ylimääräisen mielenkiinnon. Ihkudaa on reipas ja utelias pentu ja kuvia tulossa, kunhan saan siitä onnistuneita kuvia... on sen verran vauhtia ettei pysy kameralla perässä. Niin ja siinä karhupedissä ei sitten nukkunut kukaan koirista, Wilma nukkui omalla tuolilla ja Lisa Indin kanssa sohvalla, Feisy kamarissa Päivin kanssa... Aleksin pitää kirjoittaa Joulupukille ja toivoa karhupetiä :).

Ei kommentteja: