maanantaina, lokakuuta 09, 2006

Uusi viikko....

ja uudet kujeet.. minulla on tosi hauska Googlen "omasivu", jossa on myös säätila ja se näyttää aina välillä tuleville päiville Oulun seudulle +16 - +18 lämpötiloja, ei edes harmita että näyttää höpöjä vaan piristää kummasti... toivoa on lämpimästä.. joskus :).
Kissan madotus voi olla hankalaa. Edellisen kerran madotin kissat Axilur matolääkkeellä ja se onnistui hienosti. Tabletti vaan jauhelihan sisään ja täydestä meni kaikkina kolmena päivänä. Nyt ostin Drontal kuurin, annetaan vain kerran, siinäkin oli kerta liikaa. Kun tabletinpuolikas ei kelvannut minkään herkun sisälle liotin tabletin vesitippaan. Tursake uhriksi, toisella kädellä tiukka ote niskanahkaan ja ruutalla lääke suuhun. Loppujenlopuksi en tiedä minkä verran lääkettä meni Tursakkeen suuhun, osa valui suupielistä kaulalle, pyyhkeeseen ja minun päälle. Toimenpide sai Tursakkeen raivoihinsa, päästyään irti pomppi pitkin kämppää ja sylki suunsa tyhjäksi pomppiessaan. Siis Axiluria seuraavalla kerralla.

Muorit ovat syöneet muutaman viikon Happy Dogin Senior ruokaa ja se näyttää sopivan tosi hyvin kohtuleikatuille "vanhuksille". Virtaa on sen verran, että huommena me muorit kävellään "Haminalle" asioille. Kun Iissä lähtee kylälle asioille, sanotaan Haminalle, Iin Hamina oli varhaiskeskiajalla Pohjois-Suomen keskeinen kauppa-paikka. Tänä päivänä vanha Iin Hamina on tutustumisen arvoinen alue, vanhoine kapeine kuijineen jossa talot on vierivieressä.
Wimpulan kakarat mätsää ja yrittää ottaa toisistaan mittaa, pikkuhiljaa kuhinat lisääntyy niin Wilman kuin Lisankin pentulaatikoissa... paljon jää tälläkertaa näkemättä.

Ei kommentteja: