maanantaina, lokakuuta 16, 2006

Lämmin syysää jatkuu

Aurinkoinen viikonloppu takana kaikista ennustuksista huolimatta.
Viimeinen snakuton viikko alkoi, joten pahin taitaa olla takanapäin. Laura laittoi kuvan Lisan ärripennuista ruokalevolla. Myös Nea aikoi laittaa yhdestä Wilman narttupennusta kuvia tänään, jos ennättää.
Eilen vaihdoin vettä toiseen kala-akvaarioon ja konna-altaaseen, kävin ottaan muutaman kuvan kaverin koirasta, tein kotisivupäivityksiä ja töllöttelin vakio tv-ohjelmat iltapäivä unia unohtamatta.
Pekka käytti tänä aamuna kaupassa ennenkuin lähti töihin ja tunnustan, että en ostanut itselleni muuta kuin kotimaista hunajaa ja ruisleipää. Rahoistani menee suurin osa eläinten ruokiin; koirille naudan potkaluita, kissoille porsaan suikalelihaa muutama rasia, ulkolinnuille auringonkukan siemeniä ja pähkinöitä.
Suorastaan kihisen, kun lintujen siemenien ja pähkinöiden hinnat ovat nousseet sietämättömän korkealle. Olen metsästänyt isoa säkkiä auringonkukan siemeniä (tai olen laittanut autollisen metsästämään), mutta jostain syystä sellaista ei tänä syksynä ole löytynyt.

Kissat ovat ihastuneet possun suikalelihaan, mutta syövät myös hyvällä ruokahalulla Happy Cat:in nappuloita.
Nyt päivän erikoisterkut, jotka lähtee Pirjolle Haapajärvelle - lukemisiin :) ja Marjalle - oli mukava kuulla myös sinun äänesi tänään ja toivottavasti tapaamme tällä viikolla.

Ei edes alkava lentsu lannista ihan täysin snakujen kotiin odottelua ja uuden partanaaman odottelua. Kummasti veri virtaa paljon vilkkaammin vanhoissa verisuonissa. Tuntuu, kuin olisi taas kevät. Varmasti jokainen, joka on ollut samassa tilanteessa muistaa tän tunteen. Nyt kattoon Täydellisiä naisia... harvoja Amerikkalaisia tv sarjoja joita siedän katsoa :).. Frasier:n lisäksi!

Ei kommentteja: