maanantaina, kesäkuuta 16, 2008

Ei kuvia tänään... eikä kaivinkoneita talon nurkalla..

... minun pitäisi olla jo nukkumassa ja kohta olenki... huommena on taas rallipäivä. Onneksi on satanut, tiet ei pölise niin kauheasti, kuin viimme tiistaina. Kävin hakemassa varmuuden vuoksi astmalääkettä tänään apteekista, jos vaikka sattuis tarvitsemaan.
On ollut vähän sekava päivä, sain sentään iltapäivällä laitettua kuvia gallerioihin. Wilman-, Ihkun-, Lisan-, luontoa- ja Noitanokinenän kuva kissat-galleriaan. Piti poistaa vanhoja kuvia, että sai uusia näkymään - Teneriffan matkakuvat poistin kokonaan.. Mä olen viimme päivinä kuvannu aika vähän. Pitkässäkarissa otin lapsista pulikointikuvia, mutta niitä en laita galtsuun - vaikka olivat erittäin onnistuneita.

Se on Juhannus sitte tällä viikolla. Meinaan viettää rauhallisen Juhannuksen - vanha ystävä pyysi käymään luonaan ja muuten källäillään koiruuksien kanssa kotosalla. Pitää kait sitä käydä jossain vaiheessa kattomassa miten serkut perheineen viettää yhteistä Jussia. Toivottavasti mahdollisimman moni selviää keskikesän juhlasta hengissä.

Nyt kömmin Wilman viereen - Ihku makoilee eteisessä ja siirtyy sitte minun kanssa makkariin.
Hyvää Yötä!

Ei kommentteja: