torstaina, kesäkuuta 05, 2008

Yöllä päivittelen... kuvia aamulenkiltä...

Kuva: Snakut viipeltää papanoita etsien ...

Kuvat: Kyllä nyt harmitti pienentää kuvia... aivan ihania noi aamukasteiset seitit ruohikossa...

Kuva: aamukastetta ruohikossa...
Nyt kello on jo 2.17 torstai yönä, kävin just juomassa kahvia kupillisen pihalla että saisin vielä jotain järkevää tekstiä aikaiseksi. Ulkona linnut lauloi, sää on aika kolea... muutama aste lämmintä.
Joo... sain just yhden projektin valmiiksi... oishan se ollut jo aiemmin valmis, mutta asiaan perehtyessä vaihdoin suunnitelmia useita kertoja ja vasta nyt olen tyytyväinen tulokseen.

Aamulla heräsin jo 5.30 ja lähdin koirien kanssa lenkille. Lämmintä oli n. +5 astetta, maassa oli runsaasti kastetta. Onneksi otin kameran mukaan ja sain kuvattua aamukastetta. n. tunnin lenkin aikana sää lämpeni +10 asteeseen.

Käytin vanhaa ystävääni terveysasemalla aamulla - menimme jonottamaan päivystysaikaa jo klo 7.30. että varmasti saadaan lääkäriaika ja sehän onnistui heti aamusta.
Kotiin palatessa Piksu oli Lisan kanssa aamulenkillä, en kyllä huomannut heitä, mut Piksu soitti ja palasin takaisin morjestamaan heitä. Kävimme aamukahveella Jäppisen patiolla lämpimässä auringon paisteessa. Piksu on varannut Lisalle ultrausajan ens viikolle.
Sit värkkäsin lopun päivää projektia, eikä harmittanut ollenkaan olla sisällä, ulkona oli aurinkoinen sää... mutta aivan helkkarin kylmä merituuli.
Sain vihdoin tänään elonmerkkejä tulevasta kamerastani... sen pitäisi olla Iissä huom... ei ku tänään - on se vaan Postilla hyvä palvelu, voi seurata koodilla missä posti viipyy.
Maanantaina jatkettiin mun työsopimusta Aslakissa ja nyt olis tiedossa töitä loppuvuosi. Sattumalta löysin netistä tietoa valokuvauskurssista Limingassa ja sinne oli vielä paikkoja, joten ilmoittauduin. Toivottavasti opin jotain valokuvaamisesta - kurssi on heinäkuussa ja kestää viikon... 5 päivää.
Limingassa olisi mahdollista opiskella ihan perusteellisesti valokuvausta ja muuta siihen liittyvää Valokuvauslinjalla ja jos olisi mahdollista, en miettis sekuntiakaan mitä tekisin... tukka putkella. http://www.limingantaidekoulu.com/joomla/

Anna kävi maanantaina Nalle-pennun kanssa... kyllä oli suloinen ja Anna on hoitanut sen viimeisen päälle. Snakuja raivostutti, kun ne sai katella vain häkistä, kun Nalle tepasteli pihalla niiden luita tutkien. Olisivat tietysti mielellään tulleet Annaa tervehtiin... Nallesta viis... mutta ei auttanut itku.

Nea soitti illalla, että Ihkun sisko-likka Daisy on suorittanut hyväksytysti BH... tosi hieno juttu!!! Jeee! Eiköhän minunki pitäisi saada tuon Ihkun kanssa jotain aikaiseksi...
Nyt pitää kömpiä nukkumaan... aamulla on aikainen nousu.. voi ei... minulla on petivaatteet ulkona. Vei ne aamulla tuulettumaan ja edelleen ovat ...tuulettumassa. Yökaste on tehny tehtävänsä ja ei auta ku kömpiä sohvalle. Pitää peitoksi katella jotain koirien isoja täkkialusia... ei huolta en mene koirien karhupedille. Mulla on siistissä pinossa koirien puhtaita alustoja :)!
Joten pää pehkuihin. Hyvää yötä! ... ja sorry jos on sekavaa tekstiä tai kirjoitusvirheitä... no niitä on aina vaikka olisin kuinka pirteä... ja tää mun karmee murre ja slangi... sorrrryyyyyy...
Ei kommentteja: