lauantaina, kesäkuuta 07, 2008

kamerapulinaa ja tylsä siivouspäivä...
Kuvat: Räpsitty sieltä sun täältä Nikon D40, Objektiivi NIKKOR AF-S DX VR 18-200/3.5-5.6G IFED.
Siinä se nyt on - uusi kamera. Kuvia on tullu räpsittyä jo n. 1000 kpl -sekavaa räpsimistä sinne tänne - ilman että olisi perehtynyt käyttöohjeisiin puhumattakaan termeihin. Olen käyttänyt noihin kuviin Manuaalista säätöä.
Automaatilla kuvatessa ei välttämättä opi säätöjä tekemään.
Olen saanut työkaverilta hyviä vinkkejä, joista on todella apua... mutta kun kuvaa auringonlaskussa, auringonpaisteessa, vauhdissa ja kuvauskohteita riittää ympärillä... ja intoa on enemmän kuin taitoa... niin eihän siinä lopputulos ole aina toivottu.
Ehdottomasti olen sitä mieltä, että kamera saa olla millainen vaan, mutta jos sitä ei osaa käyttää niin ei voi syyttää kuin itseään. Joten odotan innolla valokuvauskurssia ja yritän tallentaa kaikki saamani ohjeet selkäytimeen. Valokuvaaminen vaatii malttia, onnea, intoa ja ehdottomasti asiaan perehtymistä. Mulla tuottaa kyllä tuskaa oppia ammattisanasto, joten oppimista ja perehtymistä riittää.... no tästä se lähtee.

Tänään olisi siivouspäivä... tosi tylsää. Tursakkeella on myös surkea päivä - pyykkikone on pyörimässä ja Tursake pelkää linkousääntä ja vielä kun otan imurin esille... maailmanloppu on lähellä. Toivottavasti Tursake pakenee vaatekaappiin piiloon, sillä ulos se ei pääse.
Koiruudet pääsee ulkotarhaan päiväksi, eilis-iltainen formulointi pitää ne tyytyväisenä ainakin iltapäivään asti.

Kun Nea ja Katja kävi pentuja kattoon ihasteltiin Wilman kuntoa ja ulkonäköä yhdestä suusta. Nea kysyi, mitä jos ilmoitetaan Wilma erkkariin ja minä, että mikäs siinä. No, eihän Wilma pitänyt karvaansa ja trimmasin sen jokinaika sitten. Siinä sai sanoa hyvästit erkkarireissulle ja Wilman lopuille karvoille. Nyt kun erkkarireissu peruuntui, voin lähteä Nean kasvattajapäiville koiruuksien kanssa.
Päivitin Ihkun sivulle jo uusia kuvia, galleriat ja Wilman sivu odottaa päivityksiä.
Nyt ei auta, kun nostaa persus penkiltä ja aloittaa siivous...
Jotta sais kunnon meiningin aikaiseksi, soitetaampa lopuksi, tai siivouksen aluksi -päivänsankari Tom Jonesin - Tomppa täyttää tänään 68 vuotta - yhteisesitys Engelbert Humppernikkelin ja Billy Prestonin kanssa.
Esityksen alussa on puhetta, mutta kyllä se Together kipalekki sieltä tulee. ... ja se linkki http://www.youtube.com/watch?v=0qaVW2SLGfg

Ei kommentteja: