maanantaina, kesäkuuta 23, 2008

Juhannus takanapäin...

Kuva: otettu Pitkässäkarissa 21.6 illalla. Joutsenia... olivat vain niiiin kaukana.
Kuva: 21.6 Pitkässäkarissa Ihkudaa, Piki, Turbo ja Wilma.
Kuva: 21.6 Pitkästäkarista merelle päin, pilviä ja meri hopeisena.
Kuva: 21.6 Pitkässäkarissa Ihkudaa ja Wilma pulikoi.
Kuva: 21.6 Pitkässäkarissa... herkullinen räiskäle.
Kuva: Tomin lelu joka menee lujaa, mutta aiheuttaa harmaita hiuksia... pakoputki ihan "rusinana".

Juhannus on selvitty hengissä ja kaikki hyvin, vaikka Pekalle tuli perjantai-iltana äkillinen kuume ja vatsatauti. Hyvä, että sai ajettua auton kotiin Pitkästäkarista, niin kovan horkan kuume aiheutti. Minä olin kotosalla aattoillan koiruuksien kanssa ja tein palapeliä. Illalla kahvittelemassa ja juttelemassa vanhan ystävän luona, muuten lorvin kotona, kun Pekka ja Tomi oli serkkutapaamisessa.
Lauantaina kävimme koiruuksien kanssa Pitkässäkarissa ja otin tapaamisesta valokuvia, osallistujille poltin kuvia CD-levylle ja käytiin viemässä ne illalla. Pekkakin jaksoi lähteä mukaan, vaikka olo ei ollut vielä ihan Ok.
Sunnuntaina suunnistimme Aaltokankaalle pärisyttään Tomin lelua... koirilla oli ainakin hauskaa ja juoksivat kuin viimeistä päivää pärisevän auton perässä. Hauskuus loppui siihen, kun auto törmäs petäjän runkoon eikä käynnistynyt enään. Autoa ällistellessä ihmettelin ääneen, että ompa pakoputki kasassa ja niin selvis, miksei lelu enään käynnisty.
Harmittaa, kun en ennättänyt ottaa kuvaa autoa takaa-ajavista snakuista - oli se niin vauhdikasta menoa, että harvoin näkee.
Viikonlopun sää oli vaihteleva, aurinko paistoi, satoi, ukkosti ja taas paistoi aurinko. Itikoita oli vaikka muillee jakaa ja koiruudet sai ruokaöljysuojauksen niitä vastaan. Minua ei juuri itikat kiusaa... on varmaan niin paha veri ettei kelpaa, mutta Tomille ne tuottaa tuskaa.
Niin tuosta palapelistä... löysimme viimme viikolla Annan kanssa pikkupuolen eteisen kaapista ison palapelin (3000 palaa) ja lähempi tarkastelu paljasti, että laatikossa oli myös sakemannin pää palapeli... sulassa sovussa sikisokin palat sekaisin. Olen käyny palat jo muutaman kerran läpi ja erotellu paloja toisistaan... nyt sakemannin pää alkaa oleen valmis... vain vaikeimmat värikohdat taustassa on kesken.
Tänään kaivuri on kaivanut pari monttua tontille... viemärin tienalituksia ovat tehneet - ei jaksanu enään seurata työmiesten touhuja. Snakut piti huolen, ettei työmiehet ihan miten sattuu kävele tontilla.
Tietokone on pysynyt kiinni viikonlopun... siitä piti osittain huolen myös ukkosenilmat ja sähkökatkokset. Pitää pikkuhiljaa palata arkeen, huommena on taas "rallipäivä" - Aslakin jakopäivä ja edelleen on perhosia vatsanpohjassa vaikka edellinen jako meni mitä ilmeisemmin ... uskaltasko sanoa - tosi hyvin.

Ei kai se auta, kun valmistautua nukkumaan ja toivoa että huominen on hyvä päivä. Hyvä yötä!

Ei kommentteja: