sunnuntaina, marraskuuta 02, 2008

Lunta, lenkkeilyä ja kaverit


Kuva: Torstaina iltapäivällä käytiin poimimassa karpaloita.
Kuva: Metsäpolulle muodostuneen lammen heijastus.
Kuva: Kikka ja Tursake untenmailla.
Kuva: Kaverit.
Perjantai-illan lumisadetta valokeilassa.
Kuva: Lauantaiaamun riemua lumessa - Lisa, Ihku ja Kikka.
Kuva: Ihku, Lisa, Wilma ja Kikka.
Kuva: Lauantaipäivän auringonpaistetta.
Torstaina iltapäivällä kävimme lenkillä ja samalla keräsin hieman karpaloita. Suo ja metsä oli erittäin märkä ja koiruudet pomppi mättäältä mättäälle ja jouduimme useasti kiertämään metsäpolulle kertyneen vesilammikon. Kylmä vesi ei houkutellut koira kastelemaan tassujaan ja minulla oli vanhat vaelluskengät jotka ei enään ole kovin vesitiiviit.

Perjai-iltana alkoi lumipyry. Kävimme iltapäivällä Tanjan ja Edin kanssa koirapuistossa, jossa ei ollut meidän lisäksi ketään muita. Olimme puistossa melkein tunnin, vaikka sää oli todella kylmä - myrskyisä tuuli ja lumipyry.
Viimeisen juoksun jälkeen nartut ovat menneet jotenki huumorintajuttomammaksi. Edin kanssa ei kauaa formuloitu sovussa, sen lähentelyt kuitattiin tylysti.
Lauantaiaamu aloitettiin varhaisella lenkillä Haukiputaalla Piksun ja Lisan kanssa. Lenkistä tuli todellinen hikilenkki, kävimme Runtelin laavulla mutkin ja koirat kirmas sielunsa kyllyydellä vastasataneessa lumessa. Me rämmittiin Piksun kanssa hikipäässä ja kuitattiin hikipisarat Piksun tarjoamalla pullakahveella Haukiputaan Seo:lla.

Eilen lauantaina oli Mystillä ja Suvilla ensiesiintyminen Kajaanin pentunäyttelyssä ja tuliaisina sieltä KP ja ROP-pentu, tuomarina Tuula Pratt. Mystin arvostelu: Hyvät mittasuhteet, hyvä pään muoto mutta saa vielä vahvistua. Hieman kevyet korvat. Hyvä kaula. Riittävät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä tiivis runko. Hyvät terveet ja loistavat (?) liikkeet. Hyvälaatuinen turkki.

Mysti oli käyttäytynyt tosi reippaasti, pallohallin kuhina ei ollut häkellyttänyt reipasta Mystiä. Lämpimät Onnittelut ja rapsutukset Mystille meiltä koko porukalta!!!

Kikan suhtautuminen kissoihin on hyvä esimerkki siitä, että kaikki on mahdollista. Kikka... vannoutunut kissanjahtaaja hyväksyy nyt kissat. Tursake on sen verran röyhkeä ja omanarvonsa tunteva, että kävelee Kikan yli, nukkuu vieressä. Noitanokinenä tyytyy seurailemaan tilannetta pienen välimatkan päästä ja nukkuu mieluimmin mun vieressä makkarissa tai pesuhuoneessa konnien seurana. Noitanokinenä on aina ollut "arempi" kuin Tursake.

Täällä on ihan potkurikeli. Anna ja Johanna kävivät eilen illalla vierailulla ja olivat potkurilla liikkeellä. Pitää varmaan nostaa oma potkuri esille, Ihku odottaa jo malttamattomana potkurireissuja. Haisteli eilen hartaasti potkurin jälkiä, kun tytöt lähti.
Annoin aamulla koirille matolääkkeet, konnilla myös matokuuri meneillään ja kissat saavat myös matolääkkeensä. Koirat saivat Lopatol-tabletit... saa nähdä tulevatko pahoinvoiviksi, muut Axiluria.

Tänään olisi vuorossa akvaario-rutiinit ja vähän tietsikkahommia. Sää on pilvinen ja tuulinen. Jos koirat ei tule pahoinvoiviksi pääsevät lenkille iltapäivällä.

Mukavaa sunnuntaipäivää!

Ei kommentteja: